Напишете дума/думи за търсене

Ако имате една от тези 4 професии, любовният ви живот може да е в беда

Познаваме много знаменитости през годините, които са се влюбвали на снимачната площадка, но след по-малко от половин година са на прага на най-объркания и публичен развод.

Поуката от това би била да не смесваме бизнеса с удоволствието, но това е вековна дилема - дали да изберем кариерата си или любовния си живот? Всичко зависи от това къде искате да вложите енергията си, но какво ще стане, ако работата ви съсипва шансовете ви за любов?

В духа на разделянето на личния и професионалния ви живот, ето някои професии, които могат да поставят любовния ви живот в беда.

1. Доктор
Все още има лекари, които са толкова отдадени на своите пациенти, че те забравят половинката си. И ако сте омъжена за студент по медицина, забравете да прекарвате време с него – освен ако не носите учебниците му. Той ще дава 24-часови смени и докато се прибере у дома, ще бъде твърде уморен, за да има сили да обърне внимание на партньора си.

2. Всякакъв вид работник на смени
Освен ако половинката ви също не работи през нощта, смяната на светлата част на денонощието за тъмната, за да работите, може да бъде истинска катастрофа за връзките. Искате да се приберете у дома при любящ съпруг, а не да бъдете събудени от отключването на входната врата в 6 сутринта, когато той се прибира от работа, докато се приготвяте за нея.

3. Актьор
Вашата половинка трябва да е доста уверена, ако не изпитва ревност от любовните ви сцени с колеги. Холивудските звезди го правят да изглежда лесно, но не може да е лесно да видите вашата половинка да се търкаля между чаршафите с друг човек, независимо, че това е работата му.

4. Писател
Пишете ли за това, което познавате? За това какво се случва в живота ви? Колко кавги са последвали, след като писател или блогър е бил твърде откровен в публикация или в мемоар? Ако искате да развеете цялото си мръсно пране в книга или статия, никой не може да ви спре. Но нищо не може да ви предпази и от последствията от вашите действия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X