Напишете дума/думи за търсене

12 знака, че не сме готови да имаме връзка

Въпреки по-достъпните начини за запознанства с нови хора, експертите по връзките твърдят, че в момента светът изживява едно от най-лошите си времена, стане ли дума за любовни отношения.
Те са категорични, че съществуват признаци, които биха ни улеснили в отговора дали ни е добре сами за момента или сме готови да се споделим с някой друг.

Кои са 12-те знака, че не сме готови да имаме връзка?

1. Всичко в хората ви дразни
Буквално. Всичко. Излизате и се дразните от всеки, който стои на няколко метра от вас. Вие сте ужасни в приемането на комплименти от непознати и почти никога не инициирате общуване.

2. Задоволявате се с по-малко
Вие го знаете, вашите приятели и семейство го знаят, но вие продължавате да се убеждавате, че нещата ще се развият по различен начин от последната връзка, в която сте били и в която са ви блъскали по главата същите предупредителни знаци. Вашата максима гласи, че е по-добре да си с грешния човек,  отколкото да не си с никого.

3. Не знаете как да правите компромиси
Всичко се върти около вас. Разбира се, вие се интересувате от партньора си, но просто не толкова, колкото ви е грижа за собствените ви желания и нужди. Не виждате компромиса като здравословна алтернатива на това да не постигнете желания резултат и нямате проблем да избухнете, за да сте сигурни, че ще бъде на вашето.

4. Вие сте егоцентрични
Да, трудно е някой друг да те обича, когато ти дори не може да обичаш себе си, но има нива за това. Малко скромност никога не наранява никого. Не пропускайте сродната си душа, защото сте твърде заети да гледате себе си продължително в огледалото.

5. Вие сте нетърпеливи
Искате нещата да се случват точно когато казвате, че трябва.

6. Не искате да правите жертви в полза на партньора си
Ако сте егоцентрични и нетърпеливи, малко вероятно е да сте готови да правите жертви, които са от полза както за вас, така и за вашия партньор. Една работеща, трайна връзка изисква жертви и от двете участващи страни. Точка.

7. Не приемате концепцията за минал багаж
Въпреки че всеки носи миналото със себе си, включително и вие, изглежда не може да разберете реалността. Не искате да приемете, че никой не е перфектен и постоянно се заяждате и оплаквате за багажа, за който сте наясно, че е част от живота на човека до вас.


8. Все още сте влюбени в бившата си половинка
Как ще продължите напред, когато сърцето ви принадлежи на някой друг? Отделете време да се излекувате. Дължите го на себе си и със сигурност ще си благодарите по-късно.

9. Имате големи проблеми с доверието
Ако не може да се доверите, не може да поддържате връзки. По-добре останете необвързани.

10. Не сте член на Клуба на любовта към себе си
Виждате стойността си само когато някой друг ви я посочи. Вие се борите със самоидентичността и още повече със самолюбието. Ако не може да обичате себе си, как очаквате някой друг да го направи?

11. Срещате миналото на бившия си във всеки потенциален партньор
Влизате във всяка нова връзка, очаквайки новият ви партньор да направи същите грешки, които е направил старият ви партньор. С готовност го обвинявате, че правят същите неща, дори когато е много ясно, че това изобщо не е вярно. Не сте готови да оставите болката да си отиде, което означава, че не сте готови да продължите напред.

12. Не може да дадете това на другия, което искате от една връзка
Искате доверие, лоялност, любов, прошка, но не може да го дадете в замяна. Искате страхотен секс, подкрепа и уют, но не може да осигурите и това.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X