Напишете дума/думи за търсене

Това, което наистина възбужда мъжа, базирано на неговия език на любовта

5-те езика на любовта определят пътна карта за вас и партньора ви, за да разберете как да изразявате любов един към друг.

Въпреки че оригиналното намерение на тези езици е да се помогне на всекидневните изрази на любов с партньора ви, те лесно могат да бъдат пренесени в спалнята (или на всяко друго място, където ви е приятно да направите секс).

Сексът лесно може да стане вял и да загуби магията си, особено ако вие и вашият партньор сте заедно от дълго време. Ако все още не сте наясно какъв език на любовта говори половинката ви, отделете няколко минути и вижте тук. Това ще ми помогне да подправите нещата между чаршафите.

Физическо докосване
Вероятно най-простият за разбиране от всички езици на любовта. Тези хора най-добре разбират и желаят любовта чрез физически контакт. Помислете за всички места, на които може да погалите партньора си. Отделете време, за да почувствате кожата му, да го галите леко и бавно, позволявайте на ръцете си да докоснат всяка част от него. Търкайте се в любимия си, като използвате различни части на тялото си.

Жестове на загриженост
Ако любовникът ви обича този език на любовта, то тогава той вижда нещата, които правите за него, като израз на любов. Разбира се, самият полов акт може да се счита за "жест на загриженост", но всеки се отегчава с простотата на мисионерския стил от време на време. Този партньор е гладен за грижа. Започнете с масаж, предигра или други загряващи дейности. Опитайте всички други забавни начини да го поглезите, преди да скочите в пенетрационния секс: използвайте ръцете си и не загърбвайте оралната любов.

Получаване на подаръци
Ако езикът на партньора ви е в получаването на подаръци, то често приравнява пари или вещи с любовта. В спалнята това може да бъде направено по много начини. Помислете за закупуването на секси бельо или да инвестирате в някои играчки за спалнята. Не изключвайте от менюто и някой интересен филм за възрастни. Ще бъдете изненадани какво може да се случи, ако включите в плътската игра някой и друг секс зар или лубрикант.

Думи на потвърждение
Хората от този тип се наслаждават на усещането за валидация и гордост, които получават, когато им напомняте колко невероятни са те. В спалнята този мъж трябва да чува колко е добър. Кажете му какво прави правилно и как ви кара да се чувствате. Опишете какво чувства тялото ви, докато той ви обича в в леглото. Не задържайте тези сладки стонове или чувствено скимтене, защото те ще възбудят партньора ви, за да ви даде повече.

Добре прекарано време
Любителите на качественото време не само искат да присъствате физически с тях, но те искат и вие емоционално присъствие. Опитайте се да се насладите на половинката си, докато разменяте ласки. Гледайте в очите, не говорете за деня си или как в този момент искате за вечеря една тлъста пържола. Отдайте цялото си внимание и направете спомени от тези моменти. Мъжът до вас няма да иска да свършва нощта, затова да му покажете какво означава за вас.

Най-хубавите части за тези, които обичат качествено прекараното време, са моментите непосредствено преди оргазма и времето след него. Позата лъжици, погалването по главата и продължителното целуване никога не са излишни. Всички тези малки начини, по които показвате, че насочвате вниманието си към него, наистина оказват най-голямо въздействие.

И въпреки всичко вашият партньор все още е гладен за повече? Опитайте да овкусите неща, сменяйки местоположението на плътските си срещи или сменете ролите. Каквото и да правите, не позволявайте на секса ви да линее.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X