Напишете дума/думи за търсене

Как да отведем оргазмите си на следващото ниво

Оргазмите са страхотни. Две мнения по въпроса няма. Но какво би станало, ако можехте да направите тази магия още по-вълшебна?

Оказва се, че можете. Представяме ви девет съвета за засилване на оргазмите.

Опознайте тялото си
Има толкова много начини да се опитате да получите оргазъм - вибратори, стимулатори на клитора, пръсти, възглавници... Важно е да започнете връзката с вулвата си все отнякъде, преодолявайки психически блокове, ако имате такива.

Загрейте
Уверете се, че наистина сте затоплени преди гениталната стимулация. Обърнете (или дайте на партньора си да направи това) много внимание на гърдите, зърната и вътрешната страна на бедрата, преди да докоснете вулвата си. Или започнете, като триете бавно и старателно цялата си вулва с лубрикант. После много, много бавно, преминете към клаитора и вътрешните си устни, а защо да не пъхнете и някое пръстче във вагината.

Не бързайте
За разлика от хората с пенис, които могат да свършат в рамките на няколко минути, клиторният оргазъм отнема известно време понякога, да не говорим за вагиналния.

Престанете да се опитвате толкова усилено
Когато наистина "опитваме" да стигнем до оргазъм, имаме склонност да насилваме нещата.
Най-добрите оргазми идват, когато сме напълно отпуснати и свободни от всякакви очаквания.

Ако слушате това, което тялото ви казва - било когато мастурбирате или правите секс, ще може да му дадете достатъчно време, за да ви възнагради с най-добрите оргазми.

Купете си вибратор за клитора
Когато си представяме сексиграчки, мнозина веднага се сещат за някакъв тип вибратор, който прилича на фалос. Но, дами, не подминавайте видовете, които съсредоточават цялото си внимание върху клитора.
Използвайте го сами или с партньора си.

Експериментирайте с нещо перверзно
Започнете с маска за очи или вържете леко ръцете и краката си за леглото, докато партньорът ви доставя удоволствие на вулвата с пръсти, език и/или вибратор.
За някои хора това лишаване от контрол е полезно, защото им позволява да се потопят напълно в усещанията на момента, без да се притесняват, че те отнемат твърде дълго. Преди да започнете да експериментирате, е важно е да се доверите на партньора си и да преговаряте, че ако нещо не ви се понрави по време на акта, вие ще съобщите това и той ще спре.

Опитайте кантиране
Когато смятате, че оргазъм е неизбежен, отдръпнете се. Това се нарича кантиране.
Има три начина да правите това.

Единият е напълно да спрете да докосвате себе си или партньора, докато чувството за предстоящ оргазъм изчезне и след това отново да се докоснете (може да правите това отново и отново)

Друг начин е вместо да кръжите около клитора си, докоснете вътрешните устни; правете го отново и отново

Или вие и вашият партньор може да се отдалечите от кулминацията, като продължите да докосвате клитора си, но не и по начина, по който ще стигнете до оргазъм.

Защо да спрете наближаващия оргазъм?
Какво е по-добре от един оргазъм? Ами много оргазми!
За тези, които искат да опитат последователни (често наричани множествени) оргазми, след свършване преместете стимулацията от мястото, където вие или вашият партньор сте се докосвали, преди оргазмът да настъпи, и се пипнете някъде другаде, като не позволите на възбудата да намалее изцяло, и след това се върнете към по-интензивно докосване, което ще доведе до оргазъм.

Помнете, че ако сексът не завърши с оргазъм, не сте се провалили. Важната част е, че сте отделили малко време за себе си и сте прекарвали добре времето си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X