Напишете дума/думи за търсене

Трикове за създаване на перфектната спалня в бохемски стил

Бохемският стил е един от най-успешните за интериорен дизайн, защото създава живи, щастливи и безгрижни декорни „мешавици". Освен това цветовете и формите съжителстват под една и съща мантра – свобода. Така че, ако се идентифицирате с тази концепция, ще харесате спалня в бохемски стил.

Ако се смятате за малко бунтар и ви е трудно да следвате условностите, бохемският стил е за вас. Той е свободен стил, който не следва никакви строги правила и намира силата си в смесица от стилове и елементи.

Спалня, свързана с природата
Ако има нещо, което този стил харесва, това са естествените материали както в декорацията, така и в спалното бельо. Затова ви препоръчваме да изберете дървени мебели и да ги комбинирате с хубав юрган, плетен на една кука, и памучни чаршафи в неутрален цвят.

Добавете някои декорации, като фоторамки или огледало с фибровлакнеста рамка, за да допълните бохемския стил.

Страст към килимите
Ако има нещо, което внася топлина в някоя от вашите стаи, това са килимите. Така че, ако искате спалня в бохемски стил, това е задължително. Сложете един голям колкото леглото.

Препоръчваме смесването на стилове и цветове, за да постигнете истинска бохемска атмосфера с модерен привкус. Знаете ли какво е добра идея? Използване на няколко наслагвания.


Много цветове в спалня в бохемски стил
Най-доброто нещо, което може да направите, е да изберете бяла основа, която работи като платно за надграждане. След това добавете килима, няколко красиви възглавници с привличащи вниманието щампи или кресло.

Допълнителен комфорт
Използвайте големи възглавници на леглото, съчетавайки различни стилове и цветове. Освен това те са страхотна идея за създаване на спалня в бохемски стил, пълна с чар и топлина.

Смели мебели
Без съмнение рисуваните мебели са душата на бохемския стил. Освен това, колкото по-износени и състарени изглеждат, толкова по-добре. Така че ретро аксесоари, предмети и всичко, което купувате на битпазара, ще бъдат безспорните характеристики на вашата спалня.

Спалнята в бохемски стил е за пътешествениците по душа
Ако нещо се откроява в бохемския стил, това е вродената страст да покажете всичко, което сте събрали при всичките си пътувания по света. Тези елементи са идеални за вашата спалня, за да излъчват вашата собствена особена същност.

Опитайте да поставите предметите си на куфар в подножието на леглото, изберете черга вместо обикновен килим или поставете турска лампа на нощното шкафче.

Бохемският стил е един от най-жизнерадостните и жизнени декор стилове – неговите живи цветове, смесицата от стилове, различни култури, които живеят заедно... Всичко това прави много привлекателна комбинация между естественото, чуждото и рустикалното.

Опитайте се да намерите своята форма на изразяване чрез него и позволете на спалнята ви да се превърне в спокойно и уютно място.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X