Напишете дума/думи за търсене

Ако притежавате тези 3 умения, ще управлявате света на онлайн запознанствата

117,6 милиона необвързани американци търсят в интернет и сайтове за запознанства в търсене на любов. Няма съмнение, че голям процент от хората в уебсайтовете за запознанства умишлено лъжат и се представят неискрено. Има три важни стъпки, които може да предприемете, за да отсеете хората, които лъжат, и се представят за нещо, което не са.

1. Избягвайте безплатни сайтове
По-висок процент от хората лъжат или по друг начин се представят погрешно в безплатните сайтове за запознанства, отколкото в сайтовете за запознанства, които изискват такса. Хората, които харчат пари в сайт за онлайн запознанства, обикновено са по-сериозни и отдадени на намирането на любов от тези, които посещават безплатни сайтове. Хората в платените сайтове са склонни да лъжат и да се представят погрешно по-малко от тези в безплатните сайтове, защото се придържат към стандартите и насоките, които повечето платени сайтове имат.

2. Напишете добър профил
Търсачът на любов ще реши в рамките на секунди след прочитане на профил дали смята, че някой е типът човек, когото търси. Профилът трябва да бъде написан така, че да изглеждате специални. Добрият профил е написан в разговорен тон и изразява кой сте и какво търсите от партньора.

Друг чудесен съвет е да включите онези качества и характеристики, които не търсите. Добрият профил е написан по начин, който привлича типовете хора, които търсите, и плаши тези, които не ви интересуват.

3. Общувайте няколко пъти във виртуалното пространство, преди да отидете на среща в реалността
Често срещана грешка, която много хора правят, е да действат твърде бързо, след като са се свързали с потенциален любовник онлайн. В началните етапи на запознанства емоциите ви са много силни и в резултат на това преценката може леко да бъде компрометирана. Отделянето на няколко дни за комуникация по имейл и по телефона ви позволява да общувате с нов човек, за да добиете представа кой е той и как се държи. Много лоши връзки могат да бъдат избегнати, като общувате няколко пъти преди първата среща.

Като следвате тези ясни насоки, може да навигирате в света на онлайн запознанствата с добре начертан курс, който води до успешно намиране на партньор, който ще разшири хоризонтите на живота ви.

Инвестирайте парите във висококачествен, добре класиран платен сайт за запознанства като първи филтър за избягване на измама. Инвестирайте време в написването на ангажиращ профил, който подчертава най-добрите ви качества, като същевременно изпраща ясно послание за това, което не искате. Не забравяйте да разговаряте с отсрещния, когато установите връзка, за да проверите отново неговата автентичност и искреност. С тези три умения вие ще управлявате света на срещите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X