Напишете дума/думи за търсене

8 грешки при запознанство, които жените допускат

Едно от най-великите неща да си необвързан? Историите, които чуваш, свързани с любовния живот на околните. Или онези, които на теб ти се случват.

Някои са смешни. Например, когато срещнете някого в приложение за запознанства и се сваляте с него в продължение на месец, използвайки само каламбури за храна.

Други истории са странни, а трети са направо ужасяващи, когато осъзнаете, че онзи, по когото си падате, всъщност е бил заподозрян в някакво престъпление.

Но какъвто и да е случаят, с всяка грешка ние размишляваме, учим се и (в крайна сметка) се смеем на ситуацията. Но това не означава, че жените преставаме да правим грешки, когато стане дума за романтичния ни живот. Кои са най-честите, които засягат запознанството и първите ни срещи с мъж?

1. Съгласяват се на втора среща, въпреки че не искат да имат такава
Не забравяйте, че едно от важните неща на този свят е да обичате и себе си.

2. Опитват се да излизат с няколко мъже наведнъж

И когато двете момчета, с които сте били на няколко срещи, заедно с този, когото наистина харесвате, ви пишат съобщения по едно и също време и ви питат какви са плановете ви за вечерта, не е изключено да се сдобиете вместо с романтика, с паник атака.

3. Изгубеното време за среща с неподходящи мъже

Има тънка граница между това да дадете шанс на някого, да го опознаете и да признаете, че той просто не е подходящ за вас.

4. Не дават шанс на мъжа отсреща, защото „твърде рано" им казват, че ги харесват
Ако ви се е случвало това и сте си плюли на петите, не е изключено от дистанцията на времето да съжалявате, че сте се разминали с един или двама достойни и подходящи мъже за вас. Иска ли ви се понякога да сте били по-смели на младини? Това със сигурност щеше да ми помогне да оцените честността и зрелостта на човека срещу вас.

5. Чувстват се зле, тъжни и ядосани, че мъжът не иска това, което жената желае
Не е ли време да спрете да се разстройвате за нещо, което не може да контролирате.

6. Променят плановете многократно, преди най-накрая да отидат на срещата, за която се уговорят три месеца
Съгласете се, че е доста досадно за отсрещната страна, ако изобщо изтърпи капризите (и страха) ви толкова дълго. От друга страна, това е добро упражнение за постоянство и търпение за него. Ако е преминал този тест, получава шестица.

7. Моментите, в които не са били честни със себе си
Да знаеш какво искаш, е хубаво нещо - и не трябва да се страхуваш от това.

8. Не говорят за това как се чувстват
Каквото и да правите, помнете, че вашите чувства също имат значение.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X