Напишете дума/думи за търсене

3 малки неща, от които жените никога не трябва да се отказват във връзката

Влизането в нова връзка е трудно, но жените често се отказват от части от живота си заради новия си партньор. Това не само може да доведе до негодувание и разочарование с течение на времето, но също така може да проправи пътя за самотна, нещастна връзка.

Ето 3 малки неща, от които жените никога не трябва да се отказват заради връзка.

1. Тяхната женска енергия
Жените са тези, които зареждат хетеросексуалната връзка с повече емоционална дълбочина. Докато момчетата се занимават главно с факти (къде да отидат и какво да ядат), жената се интересува от това, което е под повърхността. Тя обмисля чувствата. При мъжете състезателната социална обусловеност ги кара да търсят властова позиция - да се конкурират и да бъдат чувствителни към териториалните заплахи от други господа. Мъжете искат уникалните женски качества, които жените носят. Те не търсят състезателната, логична връзка, която могат да намерят с други момчета.

Окситоцинът е жизненоважен хормон, който дава на хората способността да търсят връзка и обвързване. Това е подарък за мъже в междуполови връзки, защото те обичат да гледат как техните партньорки се свързват със семейството и приятелите им. Жените внасят нещо решаващо в дуета мъж-жена. С две думи, в романтика внесете своята емпатия, всичките си умения за общуване и плавен, холистичен диалог във връзката.

2. Тяхната индивидуалност
Когато сме привлечени от някого, ние случайно прехвърляме нашите нагласи, вярвания, ценности и чувства върху него. Предполагаме, че е като нас и често това е несъзнателно предположение. Очакваме неща, които няма да се случат. Първият проблем с приемането е, че не усещате необходимост да общувате. Връзката ви ще се подобри, ако двамата говорите повече един с друг. Вторият проблем е, че неудовлетворените очаквания водят до разочарование, което, ако се повтори, може да доведе до нараняване или негодувание.
Добрата новина за жените е, че мъжете очакват много по-малко от една връзка, така че им е по-лесно. Ако тя се отпуска повече около него, усмихва се и го докосва, той е по-щастлив и е добре за нея да си почине от натоварения си ум. Лошата новина е, че очакванията на жените за връзка не се оправдават.

3. Техните приятели
Приятелствата с вашите момичета са това, което предотвратява самотата. Много жени - поне за част от живота си - ще влизат и излизат от връзки с мъже и ще виждат отношенията си с жените като основополагащи и стабилни през целия си живот.
Приятелките осигуряват критична емоционална подкрепа и дават откритост и обвързване. Мъжете оказват подкрепа, като дават съвети, което може да се почувства като принудени да направят нещо, докато жените предлагат приемане и утвърждаване, което се усещадобре.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X