Напишете дума/думи за търсене

Мирифемин – женственост без пауза

Снимка: Pixabay

С времетo в женския организъм настъпват някои физиологични промени поради намаляване на хормоналните нива. Организмът забавя своите функции, появяват се топли вълни и изпотяване, увеличава се нервното напрежение, задълбочават се бръчките... Настъпва един естествен период от живота на жената – менопаузата.

Ефикасна възможност за преодоляване на смущенията при менопауза е природният продукт Mirifemin®.

Мирифемин® е натурален, нехормонален продукт, включващ в състава си изключително балансиран комплекс от фитоестрогени и е единственият продукт за менопауза, съдържащ три групи фитоестрогени: miroestrol, isoflavones, coumestan. Комплексното действие на тези фитоестрогените спомага за бързото преодоляване на всички симптоми на менопаузата.

Основната активна съставка в Мирифемин® е екстракт от билката Pueraria mirifia. Тя вирее единствено в две провинции на Северен Тайланд. Местното население я нарича Kwao Krua – „Светата билка" и от векове я използва заради нейните подмладяващи свойства и усещане за душевен комфорт.

Мирифемин® премахва топлите вълни и нощното изпотяване, безсънието и главоболието, напрежението, умората и промените в настроението. Допринася за намаляване на костната резорбция и увеличава плътността на костите, редуцира холестерола в кръвта.

Клиничните наблюдения показват, че облекчаване на симптомите настъпва още след първата седмица на прием, а след първия месец те са почти напълно елиминирани.

Мирифемин® се препоръчва и на жените след 35 годишна възраст, при които все още не е настъпила менопаузата. Профилактичният прием би намалил вероятността от поява на характерните за менопауза смущения, или те ще бъдат в много по-лека форма.

Вече 20 години повечето жени се доверяват на Мирифемин®, защото е 100% натурален, има бързо и ефикасно действие, подмладява кожата и намалява бръчките и може да се приема продължително време без странични ефекти.

Мирифемин® не съдържа хормони, соя, глутен, лактоза, оцветители и консерванти!

Предлага се без рецепта в аптеките и на www.mirifemin.com

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X