Напишете дума/думи за търсене

5 причини разведените мъже да са страхотни за брак

Лесно е да се съсредоточиш върху „багажа", който мъкне със себе си, но срещите с разведен мъж идват с много неопетнени предимства. Преди да го отпишете като потенциално бижу за любовния си живот, помислете за смяна на диоптъра, за да видите положителните страни.

Разбира се, най-вероятно сте очаквали да бъдете първата му съпруга, но нека да разгледаме предимствата да станете втора.

1. Той не се страхува да се обвърже
Жените често се надяват да укротят вечния ерген. Въпреки че този хазарт понякога се отплаща, далеч по-сигурен залог може да бъде направен на разведеното момче, което е доказано, че може и ще се обвърже. Разбира се, всеки може да се промени, но обикновено миналото поведение на хората най-добре предсказва бъдещите им избори. Така че, ако се надявате да тръгнете по пътеката към олтара, има смисъл да потърсите някой, който е минал по този път преди.

2. Той е наясно със себе си
Когато излизаме с разведен господин, не може да подценим солидните основи, положени от бившата съпруга, и упоритата работа, която е свършила. Тя се е справила с момчето, затова разбирате мъжа. Вече са допуснати грешки в отношенията на новобранец, така че ще започнете на здрав фундамент с този опитен ветеран.

Освен това експоловинката вероятно е предупредила вашия мъж за всичките му недостатъци, така че той може би има кристално ясна картина за всички области на слабост, в които вирее.

3. Харесва му да е женен
Фактът, че вашият човек е преминал през неуспешно партньорство, но все още иска да го повтори, показва колко много му харесва да бъде женен. Тъй като е разведен, той има всички основателни причини да изостави изцяло брачната институция, но ето го, все още търси любовта на живота си. Неговата готовност да предприеме отново крачката ви уверява, че му харесва да бъде съпруг и да върви през живота като част от двойка. Връщането към сцената на запознанства показва, че той все още вярва, че може да осъществи брака на мечтите си с правилната жена.

4. Той притежава зрялост в отношенията
Без значение от обстоятелствата около разбитата му връзка, разведеното момче е събрало мярка за зрялост във връзката, която може да послужи само за подобряване на неговата емоционална интелигентност. След това, през което е преминал, той вероятно ще избира битките си внимателно, като ще се съсредоточи върху основните, а не по-малките. Няма по-голям учител от опита и уроците, които разведеният човек е научил, най-вероятно ще допринесат за гладкото плаване във втория му брак.

5. Той е позитивен и изпълнен с надежда
Разводът се счита за едно от най-обезсърчаващите и деморализиращи преживявания, които човек може да понесе. Но вашият мъж доказва устойчивост и положителен дух, като се вдига, изтупва прахта и продължава напред. Наблюдавайки как той управлява ергенския си живот, докато жонглира с отговорностите от първия си брак (т.е. бащинство), ви дава ценна представа за неговия характер. И вероятно качествата, които му помагат да се възстанови след развода, ще се разпространят и в други области на живота.

Неизбежните предизвикателства на брака — и живота като цяло — ще бъдат преодолени много по-ефективно с оптимистичен, изпълнен с надежда и издръжлив мъж. Следващия път, когато откриете, че се фокусирате върху негативните аспекти на „багажа на разведения мъж", променете гледната си точка, като си напомните за многото му предимства.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X