Напишете дума/думи за търсене

Има 3 вида разведени мъже - и само един става за връзка

Мъжете, които се сблъскват с развод, заслужават да имат връзка колкото всеки друг, но много жени се притесняват да излизат с тях. Как изглеждат срещите след развод за господата? Процесът на развод не е лесен за никого. Ако някога сте имали нещастието да се озовете в съдебната зала, за да разтрогнете брака си, може би си мислите, че да стоите далеч от всички току-що разведени или наскоро разделени мъже, е отговорът да пощадите сърцето си.

Разбирам напълно, немалко от нас са били рибаунд връзки за някого и разговорът от типа на „причината не е в теб, а в мен" никога не е приятен.
Може би се чудите защо един току-що разведен или прясно разделен мъж ще ходи по срещи, преди да е готов? Каква е сделката?

Отговорът на това питане е прост. Наскоро разделени или разведени мъже обикновено търсят две неща: интимност и внимание. И няма по-бърз или по-ефективен начин да получите интимност и внимание едновременно от това да излезете на среща с приятен и позитивен обект на желание. Но означава ли това, че истинска, трайна и здрава връзка не е възможна? Не, разбира се. Когато срещнах съпруга си, той беше наскоро разделен, а сме заедно от десетилетие.

И тъй като имам някакъв опит в романтичните връзки, позволете ми да предложа няколко наблюдения от моя житейски опит. Ако искате да се срещате с мъже в средата на 40-те и по-възрастни господа, трябва да сте наясно, че има 3 вида разведени мъже, от които само един е подходящ материал за срещи и създаване на връзка.

1. Този, който цени свободата си
Този мъж е опитал от брака и е научил, че това не е за него. Той е открил, че бракът е поредица от компромиси и договорени сътрудничества, които не заслужават място в неговата голяма схема. За него вкусните и утешителни аспекти на партньорството не си струват жертвата. Той се радва на компания. Той жадува за приключения. И тъй като той обича жените, той ще работи върху това да прекарва времето си с колкото се може повече от тях до края на живота си. Когато този мъж каже: „Никога повече няма да се оженя", повярвайте му.

2. Този, който не е над провалената си връзка
Когато разводът е внезапен и не го е очаквал, мъжът може да е в шок. Или дори да е знаел, че е неизбежно много предварително, в зависимост от това как управлява емоционалната страна на живота си, може да му отнеме минута, за да се събере и да е готов за влизането на нов партньор в живота му. Целият му свят се е разклатил и той трябва да намери отново своята опора в нов живот след развода.

Срещате се. Ти си най-невероятната жена! Вие двамата ще бъдете "пометени" един то друг. И тогава се проявява моментът на яснота, когато научаваш, че си в ролята на рибаунд. Усещането е като да те спуснат на земята от хиляда метра височина.

Ако това се случи, от какво е провокирано? Защо умни жени биха били готови да се подлагат на такова отношение отново и отново с току-що разведен или разделен мъж, когато тази специфична категория запознанства е толкова болезнена?

3. Този, който е готов за среща след развода
Вие също имате шанс да се срещнете с току-що разделен мъж, който казва: „Еха, не мислех, че ще те срещна толкова скоро."

Но как може да разберете кой е наистина срещу вас?
Лесно е, отнема минута.

„Свободен съм! Свободен съм! Най-накрая съм свободен!"
Обикновено бихте чули тези думи от господина отсреща, преди дори да го попитате. Това може да се случи на първата ви среща, или ще сте го прочели още в профила му в сайта за онлайн запознанства – „Търся само забавление", „Искам да срещна нови хора за приключения", или "Не търся нищо сериозно", ако ситуацията е от такъв характер.

Той може да е нуждаещ се, прилепчив или твърде много да му напомняте за миналото му, като приличате на някоя от предишните му жени.
Може даже да имате чувството, че той не ви вижда - изобщо. Когато ви гледа, той вижда майка, спасител или фантазията, която винаги е искал. Той може да няма увереност в себе си в този момент от живота си, така че той проектира върху вас.

Или може да стигнете до частта, в която решавате да започнете връзка, но може да кажете, че той е толкова предпазлив, че няма да ви допусне или да се отдаде напълно на отношенията ви. Тези признаци ще бъдат очевидни, ако желаете да ги видите такива, каквито са - или ще станат очевидни, когато той ви приложи гоустинг, защото вие сте били за него рибаунд.

Дръжте очите си широко отворени, момичета!

Слава богу, има и мъже, на които може да разчитате да направят това, което казват. Те предприемат действия, които съответстват на техните думи. Те не са твърде заети, за да се видите. Те се обаждат, изпращат съобщения и планират нови забавни приключения с вас.
На втората ни среща със съпруга ми казах: „Леле, ти си страхотен! Жалко, че времето ни е толкова ужасно", имайки предвид състоянието му на наскоро разделен с бившата му партньорка. Той отговори: „Не е лош моментът за теб. Лошият момент е на моя страна. Не е твоя работа да се тревожиш за това, моя е." Секси, нали?

Има още секси неща, които трябва да се отбележат за този тип наскоро разделен мъж

- Той знае как да се ангажира със сериозна връзка и вероятно е готов да го направи отново в даден момент.
- Вероятно е „израснал" в брака си и в резултат на това е подобрена версия на себе си благодарение на бившата си половинка и преживяванията, които е имал с нея
- Той е реалистичен относно това, от което се нуждае и какво може да осигури в партньорство
- Фантазията за „заживели щастливо", без да полагате никакви усилия, е напълно разбита на пух и прах
- Бонус точки, ако има добри отношения с децата си: Те са направили неописуеми неща с него и върху него, а той все още ги обича и се грижи за тях. Това е сила!

Добрите мъже, които обичат партньорството, ще го намерят отново и често бързо. Повечето жени имат тази фантазия, че един мъж ще чака, ще скърби, ще се лекува вътрешно, ще изчака три години и след това ще намери новата си жена. Но това не работи по този начин в реалния свят.

Мъжете се свързват с новите си хора завинаги или веднага, или след първия рибаунд (или три), когато старите рани все още не са напълно излекувани, мастилото върху бракоразводното решение все още не е изсъхнало... Това са мъжете, които държат ръката на новата си половинка и я дърпат доброволно в бъдещето си, докато все още вършат работата, за да се отърсят от миналото.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X