Напишете дума/думи за търсене

Класически женски грешки

Хората сме интересни същества. Склонни сме да изневерим на себе си безсрамно само и само да не сме сами. Полагаме най-упорития труд, за да привлечем емоционално мъжа, който е спрял лутащия ни се проектолюбовен поглед. Понякога се опитваме толкова стръвно да накараме някого да се влюби в нас, че пресоляваме манджата до степен на вгорчаване. Пращаме грешни сигнали, подкопаваме собствената си женственост и накрая без особени усилия прогонваме мечтания си любим, бягащ от нас с кански писъци.

Нищо трайно и красиво не може да излезе от насилена любов.

Със сигурност любов не се привлича и с палитрата с гримове, окупирала лицето ни. Това няма да ни помогне да се сдобием с партньор. За да се влюби някой в нас, ако не друго, поне ще му се иска да види немаскираната ни паспортна ни визия. Да преброи луничките на носа и да се запознае с натуралния цвят на устните ни. Няма нужда да се крием под тонове готически сенки, Хелоуин е веднъж в годината.

Който ви е казал, че е фешън да се закъснява за среща, кажете му, че нищо не разбира от висша мода. Ако се изкушавате да важничите, има доста по-качествени прийоми, с които да го правите. Няма нужда да докарвате пневмония на любовния ви блян, оставен на произвола на проливен дъжд, само защото сте решили, че отлагането на срещата ви с половин час е абсолютно задължително за успеха на връзката ви. По-добре бъдете пунктуално точни – така ще му покажете, че той и неговото време са важни за вас.

Ако имате уговорена среща след 3 дни, това не означава, че трябва да спрете да се храните. Каквото и да ви разправят приятелите мъже, никой не обича да се натиска със скелети в гардероба. По традиция господата са привлечени от характерната женственост, побрана в кръглостта на бедрата и щедростта на пазвата, независимо от размера на чашката. Не казвам, че за 3 дни трябва да се превърнете в племенница на татко Барба, но какво значение има как изглежда тялото, ако душата е затлъстяла от нечистоплътност.

О, и колкото да ви звучи клиширано, мъжете наистина обичат да използват плътски въображението си. Друго си е да зърнат посред зима елегантно рамо под пуловера, вместо да им навираме в ирисите сливиците си, видни директно през минижупа.

Ако сте решила да покажете, че имате холивудски талант, правете го на друго място, не по време на среща. Няма нужда от преструвки и префърцуненост. Нито една роля не е по-добра от тази, с която преминавате искрено и автентично през живота. Излишно е да се правим на други, за да се харесаме на някого. Все някога ще ни лъсне лъжливото дупе.

И за нищо на света не правете грешката да занижавате любовните си стандарти. По-добре сама, отколкото зле придружена! Колкото по-бързо допуснете тази житейска мъдрост в себе си, толкова шансовете ви за безметежно щастие се увеличават. Отчаянието води до лоши, лоши решения. Освен това човек никога не знае кога ще срещне любовта на живота си. И по-добре, когато това се случи, нека не изпитваме съжаление от прибързания брак с грешния пич.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X