Напишете дума/думи за търсене

Нестандартни методи за събуждане на либидото

Наскоро една наистина привлекателна жена, чиято красота въобще не е притеснена от половинвековния й житейски актив, ме попита как отново да повика на служба отдавна изгубеното си либидо. Беше решила, че може би аз в качеството си на самозвано любовно гуру имам всичките отговори на интимни въпроси, прилежно прегънати между страниците на моминските ми дневници. Докато вадих примамка след примамка, опитвайки се да налучкам правилния подкуп за нейния отдавна командирован ищах, се сетих за

играта на стотинките

В едно доста отдавнашно време един приятел ме отвори на „Играта на стотинките”. Правилото беше само едно – всеки път, когато правя секс с партньора си, да слагам по една паричка в касичката. Когато си тръгнах от моята любов, бях по-богата с 350 лева. Сума, събрана от безчет подобия на жълтици, сребърници и бронз, които дрънчаха със силата на страстните ми възгласи. Но после се размислих, че може би по-мъдро щеше да бъде да ме накара да вадя по една стотинка всеки път, когато се радвам на плътски ласки след петата година. Със сигурност сумата в прасето нямаше да е кой знае колко по-различна. Няма какво да се лъжем. Ищахът, който те разпилява из спалнята в началото, лека-полека отстъпва място на разболялото се от леност либидо. Най-накрая то е толкова болно, че спешно се нуждае от животоспасяващ байпас.

касинка, пеньоар и рохки яйца

Нормално е някак постепенно земетръсните сексуални зони из дома ни да поутихнат, но нормално ли е съвсем да се лишим от сеизмична дейност? Загубата на либидо ли е краят на историята? Трябва ли да се примирим с това, че „ни е минало времето” за по-разгорещени и чести сексуалности. Или е по-добре да се заинатим и да намерим отново вълшебните си копчета, които веднъж натиснати, ни отнасят в пространства, в които еднорозите са домашни любимци.

Защото докато си спомняме с носталгия за палавите погледи, разменени през чиниите с рохки яйца, значи не всичко е загубено. Така че да не губим и минута повече, а да впрягаме закачливите усмивки и смело да флиртуваме с либидото си. Няма нужда от сатенени пеньоари, касинки и чехли с пухчета – само трябва с пълен плътски трепет да извикаме на първа помощ спомена за най-мощното си сексуално пътешествие и да дублираме стъпките, довели ни до космически оргазъм.

понеделник -1 път, вторник-2 пъти, събота – колкото-толкова

Никога не е излишно и наличието на план, разбира се, в който отчетливо да отбележим цифрата на секса, който желаем да ни се случи, и местата, на които ни се ще да дарим на себе си и на другия безкористна задоволеност.

Може и да звучи нелепо на първо четене, но разграфяването на секса наистина действа с досадата на магичен еликсир.

Защо да сме безотказно напористи, когато искаме да спечелим любовта на някого в началото, а не смеем да припарим до поумореното ни либидо от страх, че нищо не е в състояние да разяде сексуалната ни ръжда. Ако това не ви стига като довод, то поне направете байпас на домашната си икономика. С пълна касичка светът изглежда по-задоволен.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X