Напишете дума/думи за търсене

Ирина Флорин: Не страдам от липса на ухажори, но имам нужда от човек до себе си

Снимки: KARE Studio
Снимки: KARE Studio
Била ли си истински влюбена?

Да, макар все още да чакам голямата любов, но с това не искам да пренебрегвам другите си любови. Както се казва „всяка последна любов е най-голяма, но някои от тях остават във времето с по-силен отпечатък. Никога не съм се разделяла с мъжете си с някакви кавги или проблеми. Много съм самостоятелна и независима. Не успях да се науча в годините да бъда по-разглезена жена. Истинските мъже обичат да се грижат за жените, като не им дадеш тази възможност не се чувстват полезни и си тръгват.

Всички връзки, които съм имала, са били истински и дълги. От известно време се замислям, че съм готова за връзка, с която мога да остана за постоянно, защото имам нужда от човек до себе си. Естествено, не страдам от липсата на ухажори. Напротив, в много случай ми идва в малко повече, но, дай Боже, всекиму, както се казва. Мога отговорно да заявя, че аз съм една щастлива жена.

Склонна ли си на компромиси?

В работата си не, но в личния живот съм склонна. Умея да приемам хората такива каквито са и не ги карам да се променят.

Казваш, че „най-хубавото на любовта, е че нямаш концепция за нея”.

Няма как да имаш концепция за любовта. Винаги съм се заричала, че харесвам само тъмни мъже, но съм се влюбвала и в светли. С годините човек разбира колко много неща е направил, които не трябва и, слаба богу, че се научаваме да приемаме хората до себе си такива какви са. Като цяло харесвам силните мъже, интересните, с чувство за хумор... лошите момчета.

Вярваш ли в любовта от пръв поглед?

Абсолютно да! Обикновено така съм се влюбвала. За мен е много типично влюбването от пръв поглед.

Защо не се омъжи за бащата на сина си?

Никога не съм искала да се омъжвам.

И все още ли не искаш?

Да ти кажа не съм сигурна. Бих се омъжила, просто защото искам да бъда булка. Макар, че вече съм била в ревю на Митко Дамов.

Ревнива майка ли си?

Не! Даже се учудвам на себе си. Когато сина ми Георги беше малък си мислех, че ще бъда някаква супер, мегаконтролираща майка. В момента, в който той стана на 8-9 години, разбрах, че е един голям човек и знае какво иска да прави и няма нужда да му казвам нищо. Единственото нещо, което правя, е да го подкрепям.

На какво искаш да го научиш?

Лично аз не искам да го науча нищо. Искам да се научи на истинските неща в живота. Мисля, че се държа с него като един нормален, голям човек. Нямаме теми табута между нас и съм много щастлива, че успях да го съхраня от медийното пространство.

Има ли неща, за които съжаляваш?

Единственото нещо, за което не мога да кажа, че съжалявам, защото не е зависило от мен, е това, че не успях да помогна на майка ми. Направих всичко възможно, за което чух, прочетох и което някой ми казваше. Отивах, купувах го, ходих по разни села и паланки за отвари, от Куба ми донесоха дори отрова от син скорпион, направихме няколко операции, бях готова на какво ли не.

На няколко пъти имах големи надежди, че ще спася майка си, но не успях. Така е било писано.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X