Напишете дума/думи за търсене

Песни, които усилват оргазма (видео)

Знаем, че Шаде и Бари Уайт са едни то най-предпочитаните изпълнители, стане ли дума за музика, подходяща за сластните ни нощи.

Истината е, че има доста нетолкова популярни музиканти, които биха помогнали за достигането на така заветния оргазъм. „Мила“ подбра за вас няколко нотни сексуални предложения.

Dangerous Mood

Най-вероятно Keb' Mo' не ви говори нищо, но разбирачите го спрягат за следващия Би Би Кинг. Ако си падате по музиката на Марвин Гей, но Кеб Мо е вашият човек. Израснал в света на блуса, той чудесно вади най-сексапилните ноти от този жанр.

You're My Fantasy

Всички сме чували Blurred Lines, както и разразилия се скандал покрай силно възбуждащото парче на Робин Тики. Чуйте обаче и това му произведение, ще разберете защо той е един от най-търсените ергени напоследък.

Just the Two of Us

На това се казва стара школа. Имаше нещо секси през 80-те, нали? Имаше нещо неустоимо и в Grover Washington Jr. И как иначе – той има саксофон, изглежда добре, и има глас, мммм, какъв глас. Може да се сетите за още една дузина подобни песни, но в това изпълнение има нещо...задоволяващо.

Warm

SG Lewis е друг изпълнител, който е сравнително нов и познат може би само и единствено на ползвателите на приложението Spotify. Но, повярвайте, трябва да пуснете в кревата нотите на Warm".

Banana Pancakes

Със сигурност музиката предразполага и е особена част от предиграта. Тя е част и от сутринта след секса, когато двамата с партньора си правите палачинки или се гоните обещаващо из апартамента. Jack Johnson знае най-добрата рецепта за следсексуална закуска.

Naked and Warm

Bill Withers е явление, без което музиката щеше да си остане в сферата на флирта, а сексът щеше да е постен.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X