Напишете дума/думи за търсене

11 признака, че любовта ви е необикновена

1. Срещата ви беше необикновена. Чувствахте интуитивно, че този човек ще означава за вас повече от всеки друг. Сърцето ви беше готово да излезе от орбита.

2. Само един с друг вие се чувствате себе си. И двамата не можете да демонстрирате истинските си чувства, стремежи, болки и мечти с такава свобода пред никой друг на този свят.

3. Случвали са ви се необичайни неща - например на вас внезапно ви се дояжда шоколад и той ви носи шоколад след няколко минути.

4. Никой друг не е в състояние да ви развълнува. Не може да си представите, че ще желаете тялото на друг човек някога. Дори не забелязвате красиви и мили хора, които се опитват да спечелят вниманието ви. В света ви има само един човек, в сърцето ви - също.

5. Никога и за нищо на света не можете да нараните другия. Неговата болка се връща у вас удвоена, затова пазите сърцето му с цената на всичко.

6. Ако някой обиди или нарани по какъвто и да било начин другия, вие веднага го защитавате. Вие сте щит един за друг и не позволявате лоша дума и лошо намерения да стигнат вашето любимо същество.

7. Желанията и щастието на другия са пред вашите собствени. Вие сте в състояние да обърнете света, ако се налага, но да направите своя любим щастлив.

8. Вие може да си простите всичко. Но това ви се налага твърде рядко.

9. Чувствате се толкова обичан от другия, че имате силата да носите Вселената на раменете си. Тази любов ви прави по-способни и по-смели, отколкото сте родени.

10. Вие чувствате, че носите другия със себе си където и да отидете, каквото и да правите. Другият е в мислите ви абсолютно постоянно. И въпреки че го усещате в себе си, липсата му дори за един ден е необичайно болезнена.

11. Нищо не може да ви раздели. Дори смъртта...

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X