Напишете дума/думи за търсене

А ти имаш ли tote?

По нашенски понякога им казваме дори „торби“. Кой да предположи, че те си имат наименование, което не е далеч по смисъл от това, което ние сме им дали. Tote означава „мъкна“, съответно чантите tote са създадени за съвременния начин на живот, когато една жена трябва да носи в себе си от епилатор до мини бормашина. Всъщност те са правени още през 40-те години, а днес се срещат в най-разнообразни форми и с различни приложения.

С какво са различни?

Те са по-здрави от други видове чанти. Изработени са от яки материи и най-често са с дебели дръжки за лесно хващане и удобно носене. Характерно е, че имат повече отделения от други чанти и пасват както на спортния стил обличане, така и на елегантния. Всяка забързана жена днес притежава поне по една чанта tote.

ежедневно tote

Те са от плат или от пластмаса и могат да служат и като допълнителна към основната дамска чанта – например за пазаруване. Изключително са популярни вече заради навлязлата „еко“ вълна и грижата за природата, която включва неизползването на еднократните найловони пликчета.

пътно tote

Пътните чанти могат да бъдат изработени от кожа или други здрави материали и са щедри по размер. Варират от прости пътни чанти до дизайнерски и супер луксозни. Голямата им вместимост и многото отделения позволяват лесно пренасяне на пътнически провизии. Някои модели разполагат с прибиращи се дръжки и колела за по-голямо удобство при пътуване.

мини tote

Те са малко копие на големите си събратя. Не побират колкото тях, но са здрави и удобни, обикновено с много отделения и джобове.

елегантно tote

Обикновено са от кожа, с изключително изчистен дизайн. Някои марки създават дълги години чанти tote с един и същ дизайн, който се превръща в тяхна запазена марка.

спортно tote

Спортните чанти обикновено са направени от канава и парашутни материи и се хвалят с изключителната си издръжливост и гъвкавост към различни екстремни климатични условия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X