Напишете дума/думи за търсене

Модерни дъждобрани срещу пролетни прищeвки

Пролетта пристигна най-накрая. Цъфнаха игликите и зюмбюлите, но за да е в унисон с нарцисите, този сезон отново ще напомни за непостоянната си природа.

Започват кратките, но досадни дъждове, но това не означава, че трябва да понасяме влагата без стил.

Винаги е добре да имаме сгъваеми чадъри на една ръка разстояние, по-друго е като че ли да сме далеч по-фешън с красив дъждобран, който безпроблемно да превърнем в част от уличния си моден маниер. От десени на точки, та чак до геометрични фигури – всичко е добре дошло.

Слънце с капси

Ако ви липсва светлина през деня заради мрачните дъждовни облаци, винаги може да поканите в гардероба си един дъждобран. Друго си е да се изфукаш в сивото на деня с топлото на слънцето, покрито симпатично с капси и готово да ви предпази от плодовете на навъсеното небе.

Ципове, панделка и клош за разкош

Спор да няма - това е най-стилният модел сред нашия избор.

Помните завета на дизайнерите за практичност и симпатичност, нали? Ако не ви харесва спортният и леко рибарски стил на дъждобрана, винаги може да си купите такъв с асиметрична кройка, ципове и, разбира се, с огромна панделка.

Шахмат в колорит

Колкото повече цвят, толкова повече цвят. Не се ограничавайте само до една гама, в която да решите дъждобрана си. Повечето нюанси предполагат по-добро съчетаване на тази дреха с останалите.

Вали си, не ми пречиш

Независимо дали вали или грее слънце, тази дреха допълва тоалета ви забележително. Коланът подчертава талията и придава допълнителна женственост на силуета. Този полукамуфлажен дъждобран е подходящ за съчетаване с панталон в един от цветовете върху него или с прозрачна блуза. На краката най-добре ще им прилягат ниските сандали.

„Кожено“ манто, но в лазур

На дъждобрана добре приляга кройката на манто, на кожено манто. Премерено обемисто, за да може ефирната пролетна рокля да се скрие под него, и синьо, наситено синьо като дълбокото море. Ако изберете и по-лъскава материя, съвсем ще го докарате до седефа на мидите.

Корал на суша

Това е типичен дъждобран. Едновременно лек и ефективен, но в същото време и с хастар, който ни предпазва от по-студените дни на пролетта. Пък и какво по-добро усещане за предстоящо лято от дреха с цвят на корал. Все едно току-що сте изплували от морската пяна. В крайна сметка якият дъждобран има задачата не само да ни пази от мокрото, но и да придава закачливост и сексапилност на цялата ни осанка.

Лястовици срещу дъжд

Не е нужно да си птица, за да летиш из небесата. Няма нужда и от самолет. Понякога е необходим само един дъждобран с орнитоложки принтове. И не само защото този сезон властват върху дрехите и лястовици, и всякакви други творения на майката природа.

Назад във времето с точки и лак...

Никога не е излишно, когато избираме една дреха, да гледаме за две неща – да е практична и да е симпатична.

Същото важи с пълна сила и за дъждобраните. Моделите на точки предразполагат с предложение за разнообразие.

За любителите на винтидж модата дъждобраните от лак и на точки са приказни за завръщане с машината на времето. Елегантно се допълват със скини джинс и с едноцветна риза.

...или в точковата система на настоящето

Може да ги носим с рокля в работни дни, с клин и високи кецове в почивните. Разбира се, денимът винаги е добра компания за тази връхна дреха. О, и гумените и цветни ботуши никога не са излишен аксесоар към дъждобрана и фланелката на любимата група.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X