Напишете дума/думи за търсене

Фъншуй характеристики на жената метал

Според фъншуй всеки от нас има личен елемент – метал, вода, дърво, огън или земя. Ще ви представим характеристиките на всеки един от типовете жени според годината им на раждане.

В източното учение огромно влияние имат петте елемента, защото се вярва, че те определят както характера, така и основните ни задачи в този живот. За да се определи личния елемент, се взима последната цифра на годината на раждане – ако сте родени през 1972 г. е 2, а през 1981 г. - е 1 и т.н. Родените дами в година, завършваща на 0 или 1 са метал; 2 и 3 – вода; 4 и 5 – дърво; 6 и 7 – огън; 8 и 9 – земя.

Решителна и амбициозна

В книгата си „Фъншуй за жената“ Соня Льоберт пише, че жените метал са силни и решителни, следват упорито целите си и имат огромна амбиция. Обичат силата, парите и лукса. Рискът при тях обаче е да са прекалено властни, догматични или проявяващи крайно силни чувства.

Този тип жени имат нужда от кариера и неработенето ги потиска. Много добри са в професии в сферата на банковото дело, политиката, инженерните науки, бизнеса. Но освен това имат заложби и за някои артистични професии, свързани с метал – бижутерия например.

Силните им страни са точно целеустремеността и дисциплината по отношение на работата. Жените метал са упорити и изпълнителни. С такава в екипа, върви цялата работа.

Самотни бойци

Слабите им страни обаче са свързани с това, че често имат нужда да са лидери и се чувстват потиснати, ръководени от друг. А и работата в екип понякога се превръща в проблем, защото те наистина са готови да работят повече от другите, но понякога забравят, че в много случаи работата не е бойно поле, на което се сражават сами. Този тип жени често са безцеремонни и казват неща прибързано. Дори и да съжаляват по-късно, когато се ядосат те трудно се контролират.

При тях всичко е силно – и положителните и отрицателните емоции. Най-важното за тези жени е да се научат да търсят баланс и да намерят начин да разтоварват чрез медитация или йога.

Освен това те понякога са прекалено съсредоточени върху миналото си и пропускат множество възможности в настоящето. Затова според фън шуй тяхната задача е да се научат да се радват на днешния ден и да мислят с повече позитивизъм за бъдещето.

Подходящите за тях цветове са бяло, жълто и кафяво. А аксесоарите им трябва да са от метал, злато или сребро.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X