Напишете дума/думи за търсене

Прекалената отдаденост към близките ни може да ни поболее

Болестите идват и понякога се застояват, а друг път ги преодоляваме. Те винаги имат първопричина - най-често e в нас заради мисленето ни и нагласата ни към живота. За преодоляването им помага психологическата диагностика на заболяванията. Какво представлява тя, обяснява психологът Галя Йосифова.

Галя, с жени на какви възрасти работиш?

Най-възрастният човек, с когото съм работила, е 82-годишна жена, която постигна невероятни резултати. Няма начална и крайна възраст за това да се обърнеш към себе си, да се изучаваш и да си помогнеш. Много се радвам, когато ме търсят жени с проблем с половата система, със зачеването, защото съм помогнала на такива. Давам пояснения, методи и техники, за да може жената да разбере защо се е стигнало до това положение. И когато се занули причината, всичко идва по естествен път.

Какъв беше случаят на жена с рак на гърдата, на която сте помогнали?

Преди 5-6 години моя много близка приятелка се разболя от тази коварна болест. Разбрахме, че причината е прекалената й отдаденост към нейните близки и липсата на благодарност. Тя беше подчинила живота си на това те да са добре, а себе си беше поставила на последно място. Дори нямаше легло в дома си. При поредната обида от тях автоматично душата и организмът й реагираха и тя получи възпаление на лимфните жлези под мишницата. Имаше разсейки по цялото тяло. Казаха й, че ще махнат и двете й гърди. Имахме малко време да въздействаме върху причините. Тя стриктно изпълняваше всичко. И стана чудо – след операцията не бяха премахнати гърдите й. Разказа ми, че когато й сложили упойка, видяла Исус Христос и Богородица над себе си и знаела, че всичко ще бъде наред. След това видяла картина, в която аз я държа за ръка и я превеждам през блато. Тя оздравя само за една година и беше моята много силна мотивация да помагам на жени в такова състояние.

психологът Галя Йосифова
психологът Галя Йосифова
Защо днес много жени имат миоми, кисти, проблеми със забременяването?

Срещам изключително много млади жени с миоми, с кисти. В първи жизнен енергиен център, който отговаря за половата система и детеродните органи, са съсредоточени женската енергия и взаимоотношенията на жените с мъжкия пол независимо в какви взаимовръзки и роли – интимен партньор, баща, брат, приятел, колега. Ако отношението към нея е на подчинение, манипулиране, ограничаване на свободата, женската енергия се свива и в един момент, за да може да оцелее в този свят, в който мъжете доминират, тя засилва своята мъжка енергия и намаляват женските хормони. Това води до заболяване от кисти, миоми. Жената трябва да намери сила в себе си да предприеме промяна. Много енергийни сеанси и помощна информация съм качила безплатно в YouTube за всеки, който само изпише моето име.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X