Напишете дума/думи за търсене

Биорезонансна терапия помага при лечение на 1500 болести

Отидем ли в болница, лекуват само причината за хоспитализацията ни. Боли ли ни глава, цери се само тази болка, имаме ли оплакване от бъбреците, вземат се хапчета за тях, а понякога проблемът е другаде. За да имаме цялостна картина на здравето, ни помагат съвременните биорезонансни апарати за диагностика и лечение. Какво се случва в т.нар. кабинет по квантова медицина, обяснява биоенерготерапевтът Саркис Инджиян.

Диагностика за минута дава отговор на много въпроси

Апаратът за биорезонансна диагностика сканира тялото за 60 секунди. Пациентът хваща с ръка накрайника на апарата, който пуска специални импулси към тялото, отчита състоянието му по органи и системи и вкарва информацията в компютърен софтуер за обработка.

„Този апарат е руско-американска разработка, която е летяла в Космоса и с нея на всеки час са тествани космонавтите дали имат отклонения в здравните показатели. Апаратът показва състоянието на тялото с 90% точност. Улавя увеличена кръвна захар, цялостна кръвна картина, състояние на бъбреци, черен дроб, дава дори енергийна картина“, обяснява биоенерготерапевтът Саркис Инджиян.

В компютъра се вписват датата на раждане, килограмите и височината - резултатите стават готови веднага. Апаратът показва в червено показателите извън норма, в жълто - положението също не е добро, в синьо и зелено – всичко е наред. Последователно показва състоянието на сърцето, червата, кожата, мозъка, жлъчката, панкреаса, бъбреците, белите дробове, костите, мастите в кръвта, половите органи, еластичността на кръвоносните съдове, има ли завишен холестерол, пикочна киселина, отчита се степента на емоционалност, влиянието на електромагнитното излъчване от телефона, показва елементите и витамините, които липсват, състоянието на имунната система, нивото на ендорфините.

Апарат за лечение

Има и апарат за биорезонансна терапия, който помага за лечение на 1500 болести. Единственото нещо, което прави пациентът, е да хване двата му накрайника и да поседи така 40 минути. Той работи на принципа, че всеки орган има собствено електрическо поле. Когато то се наруши, органът заболява. А когато се зададе подходяща програма за даден орган и към него се подаде правилната вибрация, той се лекува. Някои от проблемите, на които апаратът помага, са, акне, алкохолизъм, ангина, астма, премахва бенки, които са гъбично заболяване, болест на Мениер, болести на нервната система, бронхит, възпаления на ставите, гастрит, заекване, главоболие, дисменорея, запек, заболявания на яйчниците, епилепсия, лупус.

биоенерготерапевтът Саркис Инджиян
биоенерготерапевтът Саркис Инджиян
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X