Напишете дума/думи за търсене

Лечителят Саркис Инджиян: По вибрациите на човек определям здравословното му състояние

Намирам се в кабинета на лечителя Саркис Инджиян и той, без да докосва ученичката си Вики, я кара да се върти дълго, без да й се завие свят. Така той балансира енергията в организма на пациентите си, за да подобри здравето им. Саркис е известен с това, че е разработил собствена методика за биорезонансна диагностика и корекция на човешкото биополе, с която е излекувал много пациенти с физически и психически проблеми.

Човек има колкото ангелчета, толкова и дяволчета

Когато бях на 5-6 години, до нашата къща се запали една кооперация и аз като любопитно дете се качих на покрива, откъдето пожарникарите гасяха пожара. Подхлъзнах се по керемидите и за щастие краката ми се спряха в улука на покрива. Пожарникарите веднага ми подадоха маркуча и ме изтеглиха нагоре. Това е първата случка, която ми подсказа, че нещо ме пази. Като младеж се занимавах с алпинизъм и веднъж до хижа “Рай” на Витоша няколко души изкачвахме скала. Докато чакахме долу да ни дойде редът, усетих, че нещо се посипва върху главата ми, видях как един камък полита надолу към нас, скочих, изблъсках едно момиче и двамата останахме живи, а другите двама катерачи до нас останаха на място. Имам куп такива истории.

Мисля, че някаква сила ме пази и може би това е благодарност за работата, която върша и че помагам на много хора да оздравеят. Не на всички може да се помогне, но това е, защото те самите не искат. Болестите могат да се преборят само ако пациентът е достатъчно силен да вярва в себе си, не в мен, да има желание да оздравее и да се отпусне по време на лечението. Учил съм за тези неща в часовете по материализиране на мисълта в Академията по насрещни проблеми в Москва, която съм завършил. Напоследък много се говори за позитивното мислене и някои хора смятат, че трябва да мислят само позитивно, но това не е възможно. Трябва да има баланс между позитивното и негативното в нас. Колкото ангелчета има човек, толкова и дяволчета.

Саркис Инджиян
Саркис Инджиян
Обучен съм да чувствам вибрациите на човек

По тях определям здравословното му състояние. Всеки орган, включително и аурата, трепти с определена честота. Когато през вратата на кабинета ми влезе болен човек, веднага мога да му изпиша хомеопатичното лекарство, докато при хомеопат прегледът е час. Вибрациите усещам като бодежи по ръцете. Радвам се, че и моите ученици станаха сетивни. Обучавам ги как да усещат енергията между дланите си, как да я пречистват, така че ако са имали негативни преживявания, да не ги пренесат върху пациента.

А как лекувам? Хващам външната част на аурата с енергия и започвам да я заглаждам и да възстановявам целостта й от разстояние. И когато има наслояване на повече отрицателна или положителна енергия, карам хората да се въртят, така ги балансирам и след това се чувстват като новородени. Докато дервишите могат да балансират собствената си енергия с въртене, когато работя в група, мога да балансирам 30-40 човека едновременно. Подавам им вибрация с определена честота, за да се чувстват добре и всеки започва да “избива” своите положителни или отрицателни вибрации под различни форми. Един се търкаля, друг танцува, трети плаче и накрая всички са усмихнати.

По време на работа с моя пациент сме един екип. На всеки обяснявам откъде идва неговият проблем, защото след като го знае, може да ми помогне, дори само с желание. След това събуждам определени точки в организма му, които помагат той сам да се справи със своето състояние. Освен биоенергия при лечението използвам сребро, течно злато, нанокристали, билки.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X