Напишете дума/думи за търсене

Лечителят Саркис Инджиян: По вибрациите на човек определям здравословното му състояние

Домашните любимци вземат от енергията ни

Мога да балансирам енергията на домашен любимец, както и на дома и така човек да се чувства комфортно там, където живее. Някои жилища не могат да се изчистят, защото там има патогенни геомагнитни зони, подземни води, подземни кабели. Ако река минава под къщата, не е добре, защото разбалансира енергията. Кладенецът в двора е стояща вода и ако се зареди с балансирана енергия, може да дава само здраве на този дом. А с животните у дома мога да кажа, че е добре да ги имаме, но не и да ги обграждаме с толкова излишна любов, защото ни изчерпват енергията. Когато разглезиш едно животно, то ти точи още повече енергия. Като има дисциплина и то е научено да не лежи в леглото или фотьойла ти, е друго. И в семейството, ако всеки си знае мястото, балансът ще е лесен.

В една къща обикновено живеят 3 поколения. Възрастният човек най-често е убеден, че е най-правият и знае всичко, макар че не е направил и половин крачка в новите технологии, новия начин на живот и разбирания. Детето също трябва да знае своето място в семейството и да не злоупотребява с любовта на родителите си. То усеща любовта дори тя да не се изказва на глас. До 6-7-годишна възраст аурата му е свързана с тази на майката и, каквото и да правиш, не можеш да отде­лиш единия от другия. Когато то започне с “аз искам”, започва да изчерпва енергията на родителите. Не е правилно да му се угажда за всичко, защото утре ще трябва само да се справя с живота, а тъй като “аз искам” ще му стои дълбоко в съзнанието, все ще търси мама, баба, тати.

Извънземни не съм виждал, но извънземна сила има

Бог, вид енергия... не мога да кажа каква точно е силата, която ме е подготвила за моята работа, но съществува. Ангелите са постоянно тук при нас. Не съм ги виждал, но ги усещам като енергия. Когато лекуваме с моите ученици, ги карам да викат своите ангели-хранители по имена. Моите ангели, които са част от мен, ми носят съвършен баланс и човек рядко може да ме ядоса за нещо. Но за зла участ, когато аз или семейството ми имаме здравословен проблем, не мога да помогна, може само моят учител. Ние трябва да се грижим и да си къткаме ангелите. Бедна ти е фантазията какво се случва с теб, ако ядосаш ангела за някаква измама или несправедливост. Той не е само добър, тъй като е балансьор, си има и дяволчета.

Според мен повечето ангели идват при теб в зависимост от начина ти на живот на Земята и колко добрини ще направиш. Ангелите са нормални живи същества, които живеят в друго измерение. Има още 7 измерения, които ние не може да видим. За Ада и Рая говори вече и науката. А преминаването на човешката душа през 7-те кръга на Ада може да обясним с преминаването й през енергийните полета, които я пречистват и балансират. В зависимост от нагласата на човек към тези вселенски знания той може да привлече 20 или 200 ангели, които да го пазят, да бдят над него. Когато е полезен и добър човек, ще привлече повече помощници.

На лошия човек мястото не е в затвора

Ако един човек е бил крадец и влезе в затвора, излиза оттам убиец. А като вкараме убиец в затвора, ние, данъкоплатците, го издържаме. Редно е да се открият нови методи, с които той да се превъзпита. Убиецът е разбрал какво е направил. На него затвор не му трябва. Той е душевен труп, който непрекъснато се тормози от постъпката си. Вината на обществото е, че прави от престъпника по-голям престъпник, от убиеца - сериен убиец. А какво е милосърдието ни, то е само привидно. Не е милосърдие да хвърлим 50 ст. на просяк или беден човек, по-добре е да го погалим, защото не всичко е пари.

Моят учител казваше: “Помагай на силните!”. Обясняваше ни, че няма защо да помагаш на слабите, защото не са се борили достатъчно, за да бъдат силни. Като помагаш на силния, той ще направи нещо значимо със себе си и обществото, а бедният, който взема 2 лв. като просяк, ще изпие парите и след 15 минути ще те е забравил. Трябва ли да се помага на човек, след като сам не иска да си помогне?

При търсене на партньор в живота е добре половинката ви да е с приблизително равни възможности на вашите. Да си премерите умствения, джобния багаж и тогава да кажете - ние сме партньори, иначе единият все ще се изтъква като много силен с 20 лева в джоба, а другият ще е ниско паднал заради тези 20 лева и баланс няма да има.

Компютрите с плосък екран не излъчват толкова вредна енергия за нас, хората. По вибрациите, които усещам с ръка, мога да кажа, че моят компютър излъчва 1,1 херца, а вредното въздейства върху човека е от 3.5 нагоре. Така че мога да спя пред него и да не ми увреди здравето, вреден е само за очите.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X