Напишете дума/думи за търсене

Кои са най-любимите фрази в секса

Независимо дали сме между чаршафите или на романтична среща, жените обичаме да говорим на мъжете си.

Последните нерядко се напрягат от тая ни логорея, но крайно време е да прозрат, че за жената вербалната комуникация е ключът към емоционалната интимност.

Може господата да си набавят емоционалната комуникация посредством секса, но ние първо се нуждаем от емоционална комуникация извън кревата, за да искаме да разменяме ласки с партньора си.

Думите са огромно оръжие и това, което казваме на любимия, може да отприщи неговата увереност, да го дари с невиждана възбуда и да направи секса шеметно преживяване и за двама ви. Кои думи са приятели на секса?

Преди секса

“Обичам страстта, с която ме целуваш”

Важно е и за двата пола да знаят, че другият обича да ги целува. Когато комплиментирате неговите умения с устата, не казвайте обаче, че той е най-добрият целувач сред всичките ви мъже досега. Това няма да помогне на интимността ви.

“Чувствам се щастлива с теб”

Ако покажете на мъжа до вас колко е важен и какво прави за вашето доволство и радост, то със сигурност с това ще постелете една добра основа за интимните ви плътски преживявания.

По време на секса

“Обичам твоя…”

Изберете си най-любимата част от тялото му и я обсипете със суперлативи. Това най-малкото ще даде на партньора ви самочувствието, че не си мислите за инструктора по йога, докато се търкаляте между чаршафите.

“Обичам миризмата ти”

Няма значение колко сме интимни с един човек, понякога имаме своите притеснения, свързани с вкуса и аромата ни. Разнесете опасенията му със замах, споделяйки колко се наслаждавате на мъжкото му ухание.

“Толкова си секси в тази поза”

И мъжете, и жените имат навика да се наслаждават в детайли на тялото на партньора си по време на секс. Дори и да намирате коремчето му за малко по-отпуснато, никога не е излишно да изразите задоволството си от това, което виждат очите ви.

След секса

“Много ми хареса, когато…”

Тези думи не са просто някакъв комплимент, с който да пълните пространството, а информация, която ще послужи за повторното ви удоволствие следващия път. Ако партньорът ви знае какво харесвате и какво ви е накарало да се гърчите от кеф, то съвсем скоро отново ще си получите заслуженото.

“Благодаря”

Не знам за вас, но аз винаги благодаря, когато стигна до оргазъм. Това е усилие и на двете тела и прави чудеса за повторната успеваемост на кулминацията, която ще се случи след малко. Оргазмът е един от най-ценните дарове, които жената може да получи от един мъж, затова не се свенете, а благодарете без задръжки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X