Напишете дума/думи за търсене

Тайните експресни диети на звездите

Звездите знаят най-добре как да свалят бързо килограми, така че ви предлагаме да им „откраднете” някоя от тайните диети.

Една от най-високоплатените манекенки в света Жизел Бюндхен признава, че страстта към похапването е сред пороците й. След почти 20 години в модния бизнес, Бюндхен е разработила собствена експресна диета, която й помага да свали наднормените килограми, когато е прекалила с кулинарните прегрешения. На закуска Жизел изяжда 1 яйце, на обяд и вечеря – по 200 г извара (с не повече от 5% масленост) и изпива по чаша неподсладен чай. По този начин за 3–5 дни успява да свали 3–4 кг. Най-важното според нея е да се пие много вода – по 1 чаша всеки път, когато усетите глад.

Звездата от „Отчаяни съпруги” Ева Лонгория има свой метод, с който сваля 3–4 кг за 7–10 дни. През това време актрисата се отказва напълно от всички вредни продукти: тестени изделия, мазно, пържено, солено, алкохол. Сутрин Лонгория пие черно кафе или зелен чай и хапва малко овесна каша или омлет на фурна. На обяд и вечеря й се полага 200 г варена или печена немазна риба, плюс малко сурови зеленчуци.

Любителите на сладкото ще оценят диетата, която помага на Ума Търман да си върне идеалната форма. Актрисата закусва с обезмаслен пудинг, обядва с домашно приготвен плодов сладолед без захар и вечеря половин черен шоколад без ядки. Стафидите също са позволени, но не повече от 2 пъти за цялата диета. Подобен режим може да се спазва не повече от 5–6 дни, в противен случай организмът ще се натовари.

Звездата на всички времена Бриджит Бардо е известна с тънката си талия. Тайната е в едно-единствено ястие, което актрисата е готова да консумира всеки ден. А ако обядвате с него цяла седмица, ще премахнете няколко излишни сантиметра около талията. Бардо съветва да консумирате на закуска овесена каша, сандвич или кафе с мляко. За обяд си направете зеленчукова запеканка по личната й рецепта: вземете замразени зеленчуци и ги запечете на сух тиган. Подходящи са всички зеленчукови смеси, които се продават в супермаркетите, необходимо е да избягвате само тези, които съдържат картофи.

Сложете полуготовите зеленчуци в тава, покрийте с тънък слой предварително сварен ориз или елда, залейте с яйца, разбити с малко кисело мляко, и изпечете във фурната за 30 мин. Запеканката е вкусна, хранителна и нискокалорична. Съдържа протеини, въглехидрати и фибри, които са необходими на организма за обичайните всекидневни дейности. За най-добър резултат от диетата се откажете от вечеря, но 2 часа преди лягане може да си позволите 1 плод или зеленчук. По време на режима пийте леко подсолена вода.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X