Напишете дума/думи за търсене

Какво казва зодията за мъжа

Преди да кажете "Да", е добре да знаете точно в какво се забърквате.

Какво разкриват звездите за вашия любим.

Овен

Имате късмет с мъжа Овен. С него никога няма да скучаете, той е забавен, любящ, див и е вълнуващо да бъде около вас. Понякога обаче може да са твърде диви и малко егоистични.

Телец

Добрата новина е, че той е лоялен, трудолюбив и ще бъде всяка вечер по едно и също време вкъщи. Мъжът Телец е почтен човек и хората могат да разчитат на него. Той се радва на малките удоволствия на живота. Ще очаква от вас да сте също толкова отдадени. В това няма нищо лошо, освен ако не сте свободомислещи и авантюристи. С други думи, за вас той може да бъде скучен.

Близнаци

Този човек е роден с дарбата да отсява кое е добро и кое е лошо. Той е страхотен събеседник, интересен и интелигентен. Понякога говори твърде много и за да го изслушвате трябва да сте търпелива. Обича разнообразията и ако вие не можете да му ги предоставите, може да се отегчи и да ви замени с друга.

Рак

Това е един много чувствителен мъж. Готов е да вникне и разбере и вашите чувства. Но що се отнася до недостатъците им, мъжът Рак има високи очаквания към жената до себе си. Често я сравнява с майка си.

Лъв

С мъж зодия Лъв животът е забавен. Той е майстор-артист, искрящ, динамичен и винаги усмихнат. Е, освен когато не е той не е в центъра на вниманието, тогава може да го видите много намусен. На него трябва да обръщате специално внимание, за да е щастлив с вас.

Дева

Ако сте твърде заета с работа и градите кариера, то мъжът Дева определено е вашият човек. Той е вечно е посветен на работата си и времето му е разпределено с точност. Изключително придирчив и може да страда от липса на самочувствие.

Везни

Той е общителен, романтичен и сладък, но не само за вас, а за всеки, когото срещне. Мъжете от зодия Везни се славят като добри свалячи. Затова бъдете готови да се борите с други жени за любовта му.

Скорпион

Те са лоялни и страстни. Невероятни в леглото, но най-вероятно вече знаете това. Не обичат да споделят и трябва да вадите думите от устата им с ченгел. А понякога могат да са доста жестоки в изказванията си.

Стрелец

Готови ли сте за приключения? Със Стрелците те са ви напълно гарантирани. Обичат да пътуват и се славят като умни мъже. Но не са никак тактични.

Козирог

Той е трудолюбив и решен да успее, което го прави чудесен съпруг. Освен това е много лоялен знак, силен и независим. Но Козирогът може да бъде изключително упорит, понякога трудно контролира емоциите си и трябва да внимавате с това.

Водолей

Той е млад по душа, много новаторски и винаги търси специфичните аспекти на живота. Но за сметка на това не винаги може да се разчита на него и е доста непокорен. Обича да прави нещата само за забавление.

Риби

Мъжете от тази зодия са отлични слушатели, романтични и страстни. Но не знаете какво може да получите от тях, защото всеки ден могат да менят отношението си към вас. От топло и любящо към студено и незаинтересовано.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X