Напишете дума/думи за търсене

Защо не се изпълняват желанията ни?

На първо място може би е добре да спрем да ги наричаме „желания“ и да започнем да гледаме на тях като на сериозни намерения. Хората, откакто свят светува, очакват да научат тайната на чудото на сбъдването. Ако човечеството беше вложило толкова мисъл и усилия в това да се научи да се бори за мечтите си, чудото щеше да има по-реален, почти човешки образ.

1. Чудото е в теб!

Това е първото, което трябва да осъзнаеш ясно и дълбоко. И в което откровено да повярваш. Чудото зависи от теб – от твоите усилия, от твоята воля, от твоята смелост, от твоята мъдрост. Ако желанията ти не се сбъдват от дълго време, попитай първо себе си: „Защо? Какво не правя, или пък правя, но погрешно?“

2. Ако искаш да ти се случи нещо различно, трябва да започнеш да правиш нещо различно...

Знаете тази максима, но дали я употребихте в гонене на мечтата си? Да речем, от години сте на работа, която ви изморява, не ви мотивира, неприятна ви е. Четете обявите за нова работа, разпитвате приятели, но от години – нищо. Значи, може би трябва да смените подхода – да напуснете работа например и тогава, пред очите на неволята, да действате по най-добрия начин. Или пък да се опитате да промените нещо в работата си и да започнете да се чувствате добре там.

3. Визуализираш ли желанието си сбъднато?

Необходимо е да мислите за него не в смисъла на „искам“, а в смисъла на „вече ми се е случило“. Странно е, но опитайте и ще видите, че не е толкова сложно. Визуализирайте как се чувствате на новата работа, която сте намерили, след като сте напуснали ужасната стара. Визуализирайте мъжа, с когото ще се влюбите взаимно и с когото ще имате най-красивите години... и така до старини. Визуализирайте бъдещето, сякаш е настояще. С това пращате мощен сигнал на подсъзнанието си да се стреми към целта. Казват, че Вселената също "чува" сигналите ни, когато ние ги визуализираме, защото това означава, че вярваме безкомпромисно в тях.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X