Напишете дума/думи за търсене

8 неща, които мъжете не знаят за секса

Не ме разбирайте погрешно, мъжете са чудесни в леглото. Но за мъжете като че ли сексът е нещо лесно – възбудят се, почват да те опипват настървено и започват да си мислят за футбол, ако нещата се разгорещят твърде бързо и кулминацията им е на път да прецака вашия оргазъм.

Но жените сме малко по-сложни в леглото.

Без значение колко дълго един мъж е с една жена и я разбира, има някои неща, които той никога няма да разбере за секса.

1. Жените не си падат по промяната на техниките ви, що се отнася до любовната игра

Момчета, когато жена ви направи комплимент за невероятния орален секс, който й подарявате, това, което тя наистина има предвид, е: „Моля те, продължавай да правиш това, което правиш точно в този момент. Сега не е много добро време за експерименти. Да, знам, че езикът ти може да прави страшни акробатики. Моля те, моля те, умолявам те - не променяй скоростта. Е, не. Това беше по-бързо от очакваното. Оргазмът си отиде. Обратно при броенето на овце.“

2. Агонията от това да се поддържаш ‘‘там, долу‘

Много жени са в постоянна война с окосмението по гениталиите. Тези, които ходят на коламаска, са се посветили на модерно мъчение един път в месеца. Тези, които залагат на бръсненето, пък си позволяват да допуснат остър предмет на сантиметри от клитора си. Разбира се, всеки мъж може да каже, че е никакъв проблем да ходим натурални като прародителите си, но има един проблем – жените знаят, че не изгаряте от желание да се гмурнете в море от косми.

3. Минаването през банята преди секс е наложително

Жените използваме банята преди секс не само за да се освежим, но и даа намажем тялото си с кокосово олио, някакви други помади или да впръскат малко благоуханен парфюм в косите си. Мъжете също хигиенизират тялото си, но е добре преди да се отдадат на ласки, да минат и през тоалетната. Не е много приятно по средата на акта да се извинят с повик на природата.

4. ...също и след секс

Извинете, но пак трябва да минете през банята. Оргазмът е оргазъм, но хигиената си е хигиена. Ако не оставаме да се гушкаме във вас, а хукваме към мокрото помещение, знайте, че ние наистина трябва да скочим от леглото веднага след секс, за да се изпишкаме. Това предотвратява инфекция на пикочните пътища. Изобщо имате ли представа колко е болезнено да имаш такава инфекция?

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X