Напишете дума/думи за търсене

Идеи за пролетно освежаване на интериора (галерия)

За мнозина пролетта е най-позитивният сезон - този, в който всичко се възражда, става свежо, природата се събужда, иска ни се да правим промени.

Това се отнася и за дома, в който още светлина и красота никога не са излишни. Ето няколко лесни стъпки към създаването на пролетен декор за много настроение.

Създайте цветни или плодови композиции! Букети във вази, в буркани, цветя в саксии или бутилки, купи с различни по цвят плодове - всичко това създава чувство за свежест и близост с природата.

Обновете текстила! Няколко нови цветни възглавници ще променят коренно излъчването на всяко помещение. Досегашното спално бельо може да се замени с ново в свежи тонове, също както и подовия текстил, ако има такъв. Цветните акценти по стените вършат чудесна работа, което не изключва и цялостната смяна на тапетите или боята.

Освежете кухнята! Тя е най-посещаваното място в дома и е време да я извадим от зимната инерция. Може да се направи и с малко - с нова ярка покривка, ваза с цветя или с нови аксесоари в пролетни цветове.

Купете си саксии с подправки! Винаги е по-добре да си ги имаш подръка, да не говорим, че зелената им свежест ясно показва кой е сезонът.

Сервирайте с характер! Събирането на трапезата е чудесен повод да се порадвате на храната и на обстановката. Също е отличен начин домакинята да блесне с вкус. Затова не се колебайте да поставите свежи акценти, които със сигурност ще направят настроението по-позитивно!

Снимки kvartblog

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X