Напишете дума/думи за търсене

Кой е царят на женските оргазми?

Какви пози да избере жена, която изпитва болка при секс, защото мъжът й е с твърде голям пенис?

Няма понятие като твърде голям пенис, но е възможно някои позиции да са по-болезнени за жената. Говорим за поза, при която мъжът е поставил възглавница под долната част на гърба й и проникването е по-дълбоко или позицията, при която жената седи в мъжа. Ако той лежи по гръб и жената е върху него с изправен гръб, може да изпитва болка, но ако се наведе към лицето му, болката вероятно ще изчезне. Но някои от нас може да харесват малко болка по време на секс. Ако изпитате неприятно чувство по време на акта, кажете на партньора си и сменете позата. А ако сте решили да изпробвате нови пози, го помолете да е внимателен.

Какво мислите за упражненията на Кегел?

Те подобряват вагиналния тонус и функция, подсилват влагалищните мускули и възстановяват стегнатостта им, която жените може да са загубили с раждането или с годините. Стегнете мускулите около вагината и ануса си и ги отпуснете. Може да практикувате това упражнение, когато пишкате, като в един момент спрете струята и след това пак я пуснете. Подходящо е да се прави, докато седите, стоите прави или по време на половия акт.

Какви проблеми имат двойките, които идват при вас?

Намалена сексуална активност или невъзможност да разнообразят и подсилят сексуалния си живот. Първо ги карам да помислят кой е най-важният проблем за тяхната интимност и после изграждам пътища за подсилване на сексуалния им живот с нови пози. Обикновено им давам задачи за домашна работа, свързани с докосването, с което се гради интимност. Съветвам ги да се прегръщат и целуват всеки ден, да си държат ръцете, да се масажират веднъж седмично, но без да правят секс. Това им помага да се чувстват обичани и желани.

За разнообразяване на сексуалния живот препоръчвам сексигри. Облечете се в съответствие с ролята, която ще играете. Споделете своите сексуални фантазии и ги преживейте. Това възбужда, особено ако цял ден сте флиртували с мъжа си. Жени, направете нов дизайн на интимния си триъгълник или си вземете мрежесто боди, жартиери и секси ботуши! Мъжете се възбуждат от визуални стимули! А ако искате френската ви любов да е по-приятна, изяжте киви или ананас, което ще направи гениталните ви секрети сладки.

На някои двойки за разнообразие препоръчвам ролеви игри с различна форма на сексуална активност или суинг - размяна на партньори. Има връзване с каиши и дисциплина, доминиране и подчинение. Добре е те да се опитват стъпка по стъпка, за да сте сигурни, че тези занимания харесват и на двама ви. Ролевите игри могат да се практикуват у дома или в специален клуб.

 

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X