Напишете дума/думи за търсене

5 причини сексът е по-добър на 50, отколкото на 25

Слава богу, отдавна не се робува на схващането, че сексът и разговорите за него засягат само по-младите хора със стегнати тела и непознаващи задръжки.

Сексът преди да стане част от света на децата, е бил и е част от този на родителите им.

Да правиш любов на зряла възраст, е в пъти по-добро от това да се катериш върху пералнята, докато центрофугира, имитирайки, че много ти е кеф на млади години.

Едно от предимствата на стареенето е това, че знаем какво ни харесва и какво не долюбваме. С напредване на времето сме в състояние да се надсмиваме над някогашните ни сексуални похождения, да се усмихваме снизходително на неудобния секс на задната седалка на бащината кола.

С чукването на 50 ни харесва да усещаме телата си загърнати от египетския памук на чаршафите, сетивата ни да бъдат галени от приятен джаз и от лукса да се наслаждаваме на предиграта.

Не защото сме се наситили на по-палавите преживявания, а защото сме станали по-мъдри за ласките.

Ето 5 причини, които ще ни докажат защо сексът на 50 е по-добър от този на 25.

Разгонените кучета са в миналото

Когато са в своето второ десетилетие, повечето мъже са като разгонени песове, че дори лекият полъх на морския бриз би могъл да ги възбуди.

Съгласете се, че не е най-красивата гледка вдигнатата „палатка“ на младежа срещу вас, на който му разказвате впечатленията от последния роман, който сте чели. На 50 обаче господата не причиняват на себе си и на отсрещните това неудобство. Първо, защото им трябва повече време да се възбудят и второ, вече се чувстват съвсем комфортно в общуването със срещуположния пол.

Работа, работа, работа

На 25 повечето хора са концентрирани в това да градят кариери или в търсене на правилната за тях работа. Стресът може да навреди на представянето в кревата, което да доведе до безпокойство и повече стрес. В началото на 50-те вече сме достигнали пика в професията си и сме наясно,че има живот и извън офиса.

Нежелана бременност

Не е тайна, че е трудно за жените над 50 да заченат. И не толкова заради възрастта, а заради желанието ни да не ставаме родители на тази възраст отново. Вече сме отгледали децата си, най-вероятно да имаме и внуци, затова едва ли ще ни се иска отново да уринираме върху теста за бременност.

Освен това не се притесняваме, че по време на лятната ваканция ще имаме няколко дни, които ще възпрепятстват креватните ни преживявания заради месечния ни цикъл.

Децата не прекъсват секса

Тези от нас, които са станали родители почти веднага след гимназията, са наясно, че по-страстните изпълнения са били на трупчета за поне 18 години след появата на децата. Ако сте били късметлии и вашите наследници са имали завидно дълбок сън, то със сигурност сте се заключвали в спалнята и сте се отдавали на бързи ласки. Но за повечето от нас това е било почти немислимо, тъй като винаги идеята за секс е била прекъснато от желанието на детето я за чаша вода, я да сподели, че е повърнало на пода в хола. На 50 децата отдавна са се изнесли от вкъщи, което ни дава чудесната възможност да се разхождаме голи из всекидневната и да задоволяваме и най-смелите си плътски фантазии по средата на деня.

Няма скрито-покрито

На младини се чудим какво по-изчанчено бельо да си купим, за да съблазним безкомпромисно любимия. Най-вероятно на повечето от нас й се е случвало да не може да диша от прекалено стегнатия корсет.

На 50 нямаме нужда от финтифлюшки и допълнително разкрасяване на съвършеното ни женско тяло. Отворете халата и покажете цялата си прелест. Помнете, че няма нищо по-секси за един мъж от уверената в себе си жена. А това важи с пълна степен за леглото. Не забравяйте, че мъжът до вас също остарява. Също има сребро в косите, бръчки по лицето и някое и друго килце отгоре.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X