Напишете дума/думи за търсене

Как да разберем, че идва края на връзката благодарение на Facebook

В ерата на информационните технологии комуникацията между хората е достигнала до революционни нива.

И въпреки това успя качествено да катурне аналоговото общуване между партньорите. Понякога има дни, в които разбираш какво се се случило на половинката ти от профилите му в социалните мрежи.

Колкото и да е дразнещо това, може ида има своите плюсове, които да подскажат, че другият е решил скоро време да скъса с вас.

Ето 6 знака, за които да наблюдавате в социалните мрежи, които ще ви подскажат, че идва краят на връзката ви и той ще бъде сложен не от вас.

1. Флиртува с хора от срещуположния пол посредством статуси и коментари

Щом си позволява да го прави толкова явно, най-вероятно не се интересува особено от вашите чувства и бъдещето на връзката ви.

2. Не следи профилите ти в социалните мрежи

Това, че човекът до вас е избрал да ви даде пространство в социалните мрежи, не означава, че не ви обича. Но ако проявява тотална незаинтересованост месеци наред и не сте получили нито едно харесване на ваш статус, най-вероятно вече сте в графата бъдещ бивш партньор.

3. Нямате достъп до социалните мрежи на партньора си

Ако довчера сте влизали свободно в профила на вашата половинка във Facebook, а днес крачето ви не може да препари там, най-вероятно има нещо, което не иска да виждате. Нова любов може би?

4. Не намирате лицето си сред снимките

Защо изобщо другият има Instagram профил, ако от време на време не слага ваши общи снимки от поредната екскурзия или семейно тържество. Ако това е платформа за щастливи спомени, тогава защо не сте сред тях?

5. Все още има акаунти в сайтовете за запознанства

Някой, който се чувства комфортно в отношенията си и е убеден, че е намерил сродната си душа, няма да продължава да има профили в сайтовете за запознанства или телефонът му да е пълен с такива приложения. Това със сигурност е индикация, че човекът до вас постоянно е с единия крак извън връзката ви.

6. Половинката ви се ядосва, когато публикувате нещо за нея на вашата стена

Ако получите такава реакция на статус, с който отпразнувате поредната си годишнина или ненадейно споделите друг спомен, то тогава трябва да сте наясно, че има неприятности в рая. Ако човекът, в който сте влюбени, не иска по никакъв начин да бъде свързван с вас, твърде вероятно е скоро да не бъде.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X