Напишете дума/думи за търсене

Идеи за светещи гирлянди (снимки)

homesthetics.net, brit.co, architecturendesign.net, decoracion2.com, glitterinc.com, designrulz.com, topinspired.com, notedlist.com

Декември чука на вратата и дните до празниците ще отлетят неусетно. Време е да се потопим в различна атмосфера, като направим дома по-красив. За това ще ни помогнат и светещите гирлянди.

Приемаме за традиционно мястото им на елхата или в краен случай на прозореца. А всъщност красивият им блясък може да обогати и други кътчета, пише kvartblog.ru. 

Могат да се превърнат в загадъчно допълнение към тънките завеси или дори в истински лампи. За изпълнение на второто е добре да се избират гирлянди на тънък кабел, за да може при нужда по-лесно да се групират по различни начини.

Светещи гирлянди на тавана са отлична идея за детска стая, а за романтиците това върши работа в спалнята. Изписването на различни надписи е чудесен начин за закачки, дори за обяснение в любов. Подходящи са като имитация на огън, или за да озарят красиви снимки на семейството. А трапезата със сигурност ще изглежда още по-привлекателна, ако и там се намери място за красиви малки светлинки. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X