Напишете дума/думи за търсене

Вашето куче според зодията ви

Лъв

Хъски

 Лъвовете са страстни, властни и им трябва куче, което също иска да бъде звездата на шоуто, силно и решително. Хъскито е сърдечно и приятелски настроено като тях. Но може да стане егоцентрично и упорито, ако не получи своето – перфектно за типичния Лъв.

Дева

Шиба ину

Това куче японска порода е игриво и вглъбено – съвършен другар за интелигентните Деви. Също като тях то обича да използва ума си, за да решава трудни задачи. Така че не се изненадвайте, ако успее да отвори чекмеджето с чорапите, колкото и да сте сигурни, че сте го затворили.

Везни

Лабрадор

Везните са си любовчии. Те са мили и очарователни, обичани от всички, затова за тях е най-популярната порода куче – лабрадорът. Той често копнее да бъде харесван и има нужда от внимание – точно като Везните.

Скорпион

Немска овчарка

Като зодия Скорпион немските овчарки са любопитни, уверени и родени водачи. Тази порода кучета са едни от най-преданите и смели. Скорпионите може да са малко недоверчиви и скептични към другите хора, но винаги ще се чувстват сигурни и обичани от немската овчарка до себе си.
       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X