Напишете дума/думи за търсене

Вашето куче според зодията ви

Стрелец

Голдън ретрийвър

 Също като Стрелеца това вярно куче е енергично, любопитно и очарователно. Вашият голдън ретрийвър не иска нищо друго, освен да ви направи щастливи и да чувства, че го обичате. Той е идеален за общителния и щедър Стрелец. И двамата обичат да проучват и да търсят приключения – перфектна двойка!

Козирог

Френски булдог

Козирозите са надеждни и изключителни спътници, поради което лоялният и изискващ внимание френски булдог веднага ще стане най-добрият им приятел. В добавка това палаво и смешно куче ще извади на показ по-игривата страна на тези сериозни личности.

Водолей

Чау-чау

Две от силните страни на Водолея са неговата независимост и оригиналност, затова от време на време гледа да се покрие насаме. Кучето чау-чау със своята преданост, но и известна сдържаност е перфектното допълнение към тази зодия. Тази порода е чудесен другар, но също и търси независимост.

Риби

Кавалер кинг чарлз шпаньол

Рибите прекарват толкова време в грижи за другите и техните нужди, че е време да позволят на някого да ги окъпе в любов. Кавалерът е най-типичното галено кученце, съвършен спътник за съпричастните и грижовни Риби. Това любвеобилно създание обича най-много да се гушка в скута ви.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X