Напишете дума/думи за търсене

Огнян Методиев: Шатавари повишава плодовитостта и при двата пола

Огнян Методиев
Огнян Методиев
Кои билки разкрасяват жените и ги подготвят за любов?

В природата има билки специално за женското здраве – това е билката шатавари, позната и като аспарагус. В превод означава „тази, която притежава сто съпруга“. Тя помага при хормонален дисбаланс, при болезнена менструация и съдейства за цялостно укрепване на женското здраве, активира яйцеклетките и повишава способността им за оплождане. Шатавари усилва желанието за интимен контакт и подмладява. Помага и при мъжка импотентност.

Женското биле отдалечава менопаузата. Благотворна е за стомашно-чревния тракт.

Листата на „дървото чудо“ моринга дават енергия. Укрепват мускулатурата и ставите, както на жените, така и на мъжете. Дава вътрешна сила. Препоръчителна е и за възрастните хора.

Как може да се подобри плодовитостта при мъжете, което е основна причина за липса на потомство в наши дни?

Приложими продукти са както ашваганда, така и шатавари. Въпреки че шатавари е за женско здраве, то се използва при лечение на импотентност, сперматорея и възпаления в мъжката полова система.

Какво помага на по-възрастните да са по-сексуално активни?

На тях може да помогне продукт, който съдържа мумио и екстрактът между муха и мравка мутила оциденталист. Той отстранява простатните проблеми и повишава желанието за сексуален контакт. Интимните отношения се регенерират с продукти, които съдържат мумио, ашваганда, шафран.

По какъв начин мумиото и морингата дават енергия?

След приема на капсула мумио в организма се усеща вълна от енергия. Тя повишава в пъти способностите на човек, независимо дали става въпрос за мъж или за жена.

Морингата дава сила, но по различен начин - засилва тонуса. Преди да се консумира мумио, препоръчваме приема на моринга. По този начин засилваме полезните ефекти за организма и даваме сила и енергия. Помага на мъже, изпълняващи тежка физическа работа, спортисти, дежурни през нощта – лекари, полицаи, пожарникари. Всеки, който полага дежурства, нека опита и моринга и мумио, които ще му осигурят здраве и тонус да изпълни служебните си задължения.

Какви съвети дава аюрведа за подмладяване?

В аюрведа има цяла наука наречена разсаяна, която е насочена към възстановяване и подмладяване. За връщане на годините помагат продукти, които съдържат мумио, шафран, ашваганда (индийски женшен). Кесари калп, известен като „тоник на царете“, се е използвал от аристократите и царските семейства в миналото за борба с остаряването. Той съдържа 44 билки и шафран, и е добре да се приема ежедневно. Тази антиейдж формула на аюрведа пречиства кръвта от токсини и регенерира кожа, кости, кръв, коса. При Паркинсон и Алцхаймер се препоръчва прием на ашваганда и кесари калп.

А шафранът, направен от шафрановия минзухар, дава сила и енергия, и е бил достъпен само на висшите касти, защото е скъп продукт. Той е важен за кръвообращението и сърцето, повишава либидото, лекува депресия, намалява апетита.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X