Напишете дума/думи за търсене

Интимни подаръци според вибрациите на името - първа част

Е. Хората, чиито имена започват с буквата “Е”, са неподправени и мили. Те са с добро сърце и обикновено се стремят да избягват интригите. Освен това са съвестни и амбициозни. Въпреки че трудно ще ги чуете да молят за помощ, те са готови да предложат услугите си на всеки, който има нужда от тях. В работата си са стриктни и изпълнителни.

Препоръки: Бъдете търпеливи. Тези личности са много трудни за превземане. Подходящ интимен подарък е гел с екзотичен мирис за нежен масаж.

Ж. Хората, чиито имена започват с буквата “Ж”, са своенравни и обичат да вършат всичко по свой начин. Често са самотни, защото живеят в свой собствен свят. Освен това са изключително властни и обикновено трудно намират партньор, който да ги обича истински.

Препоръки: Бъдете самоотвержени и се раздавайте без страх. Подходящ интимен подарък са сладки неща – течен шоколад, ягоди със сметана, с които да украсите голото им тяло, преди да ги опитате.

З. Хората, чиито имена започват с буквата “З”, са чувствителни и славолюбиви. Те обичат да се изявяват. Но се страхуват от евентуално разочарование. Въпреки това са упорити и рано или късно успяват да се преборят с негативните си нагласи. Освен това са късметлии, защото началната буква от името им носи положителни вибрации. Алтруисти по природа, в доста случаи предпочитат единението и самотата. Като партньори са надеждни и всеотдайни.

Препоръки: Бъдете смели и безстрашни. Те обичат риска. Подходящ интимен подарък е наръчник за най-забавните и трудни пози в секса.

И. Хората, чиито имена започват с буквата “И”, са жизнерадостни и волеви. Често се отдават на всевъзможни дейности обаче и пилеят силите си на два или повече фронта. В такива моменти им е нужна концентрация, за да запазят и развият талантите си. Освен това са кариеристи, които или стриктно се съобразяват с правилата, или изобщо не ги зачитат, възползвайки се от всяка възможност за реализация. Притежаващи несломима гордост, понякога им е необходимо доста време, докато преглътнат нечия обида. Но накрая винаги прощават.

Препоръки: Бъдете тотални непукисти. Те са много чувствителни и всяко нещо може да ги нервира. Подходящ интимен подарък е бельо в светли цветове.

Й. Хората, чиито имена започват с буквата “Й”, носят почти същите черти на характера, както и хората с първа буква “И” в името си. Но за разлика от тях тук нещата са с двойна натовареност и затова са ярко изразени. Пороците и добродетелите при тези хора почти винаги се проявяват в крайности.

Препоръки: Същото като за “И”, но в двойна доза. Подходящ интимен подарък са различни лъскави костюми, в които да играят главната роля в страстната ви съвместна нощ.

К. Хората, чиито имена започват с буквата “К”, са горди и често са бунтари. Те не се съобразяват с общоприетите норми и правила, а обикновено си измислят свои, които се опитват да наложат на останалите. Освен това притежават достатъчно физическа красота и сексапил, за да ви омаят. Но са самодоволни и капризни. Когато са влюбени, са особено смешни и непохватни, защото се чувстват неловко в подобно амплоа.

Препоръки: Бъдете усмихнати и се вслушвайте във всяка тяхна дума. Подходящ интимен подарък са всякакъв вид белезници. Те са много ревниви и държат да са сигурни, че сте само техни.

Из „Пълен интимен хороскоп”

Книгата може да поръчате тук!

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X