Напишете дума/думи за търсене

Какво означават тези 7 символа в сънищата

От време на време се събуждаме от сън, който е толкова странен, прекрасен или ужасяващ, че се чудим дали умът ни се опитва да ни подготви за бъдещо събитие. Възможно ли е сънищата да ни предупреждават за предстояща смърт или за шестица от тотото.

Но за добро или за лошо, здравият разум диктува, че сънищата едва ли биха могли да бъдат пророчески. Все едно да сънуваш, че се омъжваш за Доналд Дък и това да се сбъдне.

Въпреки това има седем символа, които доста често се срещат в сънищата на всеки от нас. Кои са те и какво означава тяхната символика?

Липсващи зъби

Ако ви липсват зъби в устата по време на сън, това означава, че имате проблем със самочувствието. Не ви харесва вашият външен вид. Ако зъбите ви падат, докато говорите, това е знак, че гласът ви не се чува – не само в офиса, но и у дома.

Пари

Що се отнася до парите в съня, то има няколко възможни сценария. Може да спечелите лотарията или да изгубите всичките си спестявания.

Но докато най-приятните сънища са тези, в които печелите пари, то това може да е знак за тревога.

Ако сънувате банкноти или монети, пазете се от загуба на средства, независимо дали сте станали жертва на измама или на хазарт. Може би мозъкът ви се опитва да ви каже, че е време да преоцените навиците си за харчене.

Матури или друг вид изпити

Едва ли има нещо по-гадно за ученика или студента от това да сънува как го късат на изпит или му пишат двойка. Тези сънища подсказват за постравматичен стрес, свързан с провал, при хора, които имат високи амбиции за образованието си.

Влизане с взлом у дома

Не е много приятно дори на сън някой да влиза неканен в къщата ти. Домът е мястото, където е сърцето, където се чувстваш безопасно и в хармония.

Така че, ако някой или нещо нарушава тази безопасност в съня ви, това означава, че смятате, че личното си пространство за застрашено.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X