Напишете дума/думи за търсене

Какво означават тези 7 символа в сънищата

Публична голота

Освен ако не сте нудист и идеята да се покажете както майка ви е родила пред непознати не ви притеснява, този сън означава, че ви е срам от нещо в реалния живот.

Раждане

Сънищата за раждане могат да бъдат шокиращи, особено ако никога не сте имали бебе в реалния живот, или ако сте мъж, разбира се.

Първата мисъл, която минава на много жени, след като се събудят, е, че са бременни, но в повечето случаи това не е така.

Раждане на сън означава, че мозъкът ви преминава през творчески период, в който давате живот на нова идея.

Ако бебетата са близнаци, може да сте подложени на творчески конфликт. най-вероятно лявата половина на мозъка ви твърди, че все още трябва да доизкусурите хрумката си, докато дясната е убедена, че сте готови за действие.

Парализа

Онези, които изпитват парализа в съня, често се описват като "наполовина будни и наполовина заспали".

Често тези хора са обременени с усещането, че са "заключени" вътре в тялото си - не могат да се движат, да говорят и в най-лошите случаи да дишат. Много хора разказват, че сънуват демонични създания, седнали на гърдите им.

Въпреки че повтарящата се парализа на съня е категоризирана като нарушение на съня, това може да се случи, когато тялото ви се опитва да ви каже нещо. Проучванията показват, че може да е знак за скрити здравословни проблеми като разстройства на психичното здраве или дори нарколепсия.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X