Напишете дума/думи за търсене

Най-разпространените причини за развод

Шарещите очи

Изследване, проведено от Института в Остин, показва, че 37% от интервюираните двойки посочват изневярата като причина за разтрогване на брака.

Потенциалната изневяра е трудна за предсказване, но има предупредителни знаци за нея. Ако партньорът ви има история, свързана с изневяра в предишни отношения, какво би го спряло да направи същото и във вашите. Изследователите твърдят, че хората, които не са били верни на първите си сериозни партньори, са 3,4 пъти по-склонни да причинят същото и на следващите.

Проблем с насилието

Експерти споделят, че насилието, независимо дали е физическо или емоционално, обикновено ескалира след като една двойка се ожени. Насилникът може да твърди, че се е променил след поредното вдигане на ръка или кавга, но в повечето случаи това се повтаря при следващото разногласие между партньорите.

Кризата на личността

Всеки се сблъсква с криза на идентичността. Въпросите, свързани с кариерата и избора на начин на живот, са отличителен белег за развитието на човек. За съжаление понякога отговорите са за сметка на брака.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X