Напишете дума/думи за търсене

Кои са най-големите сексуални спирачки за зодиите

Има неща, които ни възбуждат, и неща, които ни кара да забравим за сексуалните си мераци на мига.

Никой не иска да мисли за себе си като за лош любовник, но ако правите нещо, което партньорът ви не обича, е добре да сте наясно с това.

За съжаление хората рядко признават какво не ги кефи в леглото. Едни го правят , за да не обидят партньора си, други от страх да не бъдат отхвърлени, а трети просто са мазохисти.

Какво казват зодиите за сексуалните ни (не)предпочитания?

Овен

Знаете ли какво ще убие мерака на Овена? Ако не давате толкова, колкото можете, и ако сте прекалено незаинтересовани в леглото.

Овенът е сексуална сила, но въпреки това не иска да върши цялата работа сам. Би предпочел да си вземе секскукла, отколкото да се чувства като жиголо. Овенът иска партньор с енергия и вълнение, а не някой, който дреме, вместо да прави секс.

Телец

Трябва да бъдете много внимателни кой парфюм или масло от тялото използвате, ако сте с Телец. Ако вашият аромат не е нещо, което той харесва, това може да се окаже пожарогасител за неговата страст. Телецът има много силно усещане за мирис и неправилното ухание може да повлияе зле на сексуалните му мераци.

Близнаци

Нищо не отказва толкова бързо Близнаците от секса от партньор, който е полузаспал. За тях е важно и двамата участници в акта да са отпочинали и ентусиазирани за него.

Рак

Представителите на тази зодия не понасят да се споделят с егоистични партньори. За тях е важно да получат и дадат равни части удоволствие. Ако техният любим е решил да бъде пестелив в ласките, ще си намерят друго занимание, различно от секса.

Лъв

Ако демонстрирате, че сте имали и по-добри сексуални преживявания, която сте с Лъв, той веднага ще се изключи от общите ви занимания. Лъвовете се мислят за най-добрите и искат и техният партньор да им го признае.

Представителите на този знак се нуждаят от много внимание и съсредоточаване върху тях и техните нужди.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X