Напишете дума/думи за търсене

Кои са най-големите сексуални спирачки за зодиите

Дева

Тя може да бъде придирчива, взискателна и каприза в леглото. Ако поканите Дева у дома си, а той е разхвърлян и навсякъде цари бъркотия, да не се учудвате, ако сексуалното й желание се изпари. Това не означава, че хората от този знак не може да бъдат разхвърляни и мръсни, но искат от партньора си да бъде спретнат и чист.

Везни

Стъпката, която ще убие настроението на Везните за секс, е доста очевидна. Кажете нещо негативно за тялото на партньора си и разминаването с ласките ви е в кърпа вързано. Дори и да не мислите, че вашият любовник има някакви плътски несъвършенства, ако ви запита какво мислите за тялото му, не обръщайте внимание на дребните недостатъци, защото чувствителните Везни веднага ще се затворят в себе си.

Скорпион

Скорпионите обичат секса и те са гении в него заради концентрацията и страстта, с които се отнасят към него. Те искат партньорите им да се отнасят към плътската интимност със същия интензитет като тях.

Ако не искате да убиете палавото настроение на Скорпиона, не си мислете за нищо друго, докато правите секс. Той веднага ще усети, че сте на друго място и че не реагирате на неговите умения според очакванията му.

Стрелец

Не се заблуждавайте, че след първия секс представителите на тази зодия са ви в кърпа вързани. Те не обичат толкова бързо да се впускат във връзка. Стрелецът не се чувства комфортно с ангажимента на обвързаността, така че не се опитвайте да ги манипулирайте с тялото си, за да започне сериозни отношения с вас.

Козирог

Това, което ще убие настроението на Козирога, е, ако го съдите за неговата разюзданост в леглото. Извън него той може да е сериозен, но в спалнята обича да се отдава на палави мисли и страсти.

Ако решите да направите иронична забележка за неговата перверзност, тогава знайте, че едва ли ще повтори с вас секса.

Водолей

Водолеите обичат да експериментират и да изпробват нови пози, така че ако сте човек, който има склонност да прави едни и същи неща, вие не сте подходящи за Водолея.

Риби

Ако не сте честни с Рибите, това ще ги накара да ви обърнат сексуален гръб. Дори и да имате здравословен дискомфорт или някакъв вид сексуална дисфункция и се опитате да ги скриете, Рибите ще се чувстват така сякаш не са достойни за доверието ви и ще го вземат лично.

Предпочитат да бъдете напълно честни с тях, за да може да измислят план, скойто ще удовлетворява и двамата партньори.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X