Напишете дума/думи за търсене

9 неща, характерни за жени, които са били дълго време сами

5. Ще бъдете наблюдавани под лупа

Бъдете нащрек с приятели й. Те ще наблюдават всеки ваш ход. Това е, защото са виждали приятелката си наренана толкова много пъти, че искат да я предпазят от нещо подобно отново.

6. Тя е напълно самостоятелна

Свикнала е да бъде сама и да прави всичко собственоръчно. Няма нужда от никого, за да се чувства пълноценна, и със сигурност може сама да смени крушката в банята. Всичко, което иска, е някой да я вдъхновява и да й помогне да се развие до величието, за което е предназначена.

7. Много е селективна

Има високи стандарти, когато става дума за връзки. Тя не се страхува да бъде сама, затова тя няма да избере някого само заради идеята да е в отношения. Знае точно какъв мъж иска и трябва да отговаряш на изискванията й, за да бъдеш одобрен на кастинга за сърцето й.

8. Тя ще бъде гореща и студена

Както стана ясно, в началото ще има проблеми с доверието и може да е доста хладна и сдържана. Може би си мислите, че ви дава смесени сигнали, но всъщност тя просто се опитва да разбере чувствата си към вас, пазейки се да не се нарани. В момента, в който свикне с вас, ще ви залеят вълни от страст.

9. Тя е много силна личност

Тъй като тя е свикнала да прави всичко сама, няма да се чувства удобно да моли за помощ. Това не означава, че не бива да предлагате и да се опитвате да й помогнете. Тя просто не се държи като някаква девойка в беда и със сигурност не ви възприема като нейния рицар в бляскави доспехи.

Няма да е лесно да бъдете с жена, която дълго време не е имала партньор. Тя със сигурност няма да следва правилата на връзките, на които сте свикнали. Ще ви обича страстно, така че ако не може да се справите с интензивността на чувствата й, незабавно подайте оставка. Не правете грешката да я приемате за даденост.

И помнете, че да бъдеш сингъл не е знак на слабост, а на достатъчно сила, за да дочакаш сродната си душа. Едно такова момиче е специално и ако го намерите, го дръжте здраво.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X