Напишете дума/думи за търсене

Това е истинската причина мъжете да свършват прекалено бързо

Някои жени смятат, че господата, които бързо стигат до оргазъм, правят много секс. Това вярване, меко казано, показва непознаване на мъжката психика.

Истината е точно обратната.

Една от причините, поради които мъжът свършва твърде бързо, е вълнението, свързано с новото му сексуално завоевание.

Както жените обичат нови обувки, така и мъжете обичат нови креватни преживявания. Не си правете обаче погрешни изводи – господата харесват и сексуални преживявания с познат партньор, особено ако е минало дълго време от последната му интимна визита.

Нали не си въобразявате, че след цялото преследване на обекта си на желание и похарчената енергия, мъжът ще има издръжливост на олимпийски маратонец. Всичката сила, която е останала у него, ще му стигне, за да пресече финалната линия като дебютант спринтьор.

И преди да сте се отказали и да сте започнали да го гледате снизходително, дайте му няколко минути да се поокопити и да му позволите да се яви на поправителен.

Понякога мъжете свършват бързо, защото не са толкова сексуално активни, колкото жените си мислят. Имат много натрупана енергия, която трябва да отиде някъде. Предиграта отнема много от тази енергия, така че времето, през което жената стои далече от споделената постеля, гори ценни сексуални минути.

В момента, в който кажем "да", господата са толкова изненадани и щастливи, че две секунди по-късно тази дълго събирана енергия започва да пропуска от всяка пора на господина.

Разбира се, бързото свършване може да се дължи на медицински проблем. Ако кулминацията му се случва в рамките на две минути след започването на акта и това се повтаря често, най-вероятно трябва деликатно да го посъветвате да потърси лекарска помощ.

Ако сте с нов партньор, средният сексуален акт трае около час, защото мъжът ще се постарае да удължи това преживяване. Господата се водят от златното правило „по-дългото е по-добре“.

Тъй като динамиката в отношенията ви се променя, времето, в което той достига кулминацията, също. Ако сте жена, която току-що е срещнал, той ще ви даде най-добрия и най-дългия си секс. С развитие на връзката няма да мисли повече за времето. Сексът вече ще зависи от това колко добре иска да ви накара да се чувствате.

Всеотдайният любовник ще контролира и задържи оргазма си, докато не стигнете до своя, за да е сигурен, че сте задоволени.

С концентрация мъжът може да контролира кулминацията си. Ако сте с егоистичен любовник, той изобщо няма да се вълнува от вашето свършване. Единствената му мисъл ще бъде той да задоволи своя нагон.

Това е голяма и категорична подсказка в каква точно връзка се намирате.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X