Напишете дума/думи за търсене

Най-студенокръвните зодии

Има хора, които притежават истинска загриженост за благополучието на любимия си. Такива личности , които по своята същност са сърдечни, грижовни, любящи, щедри и любезни.

Има и индивиди, чиито характерни черти са нарцисизъм и садизъм и които мислят само за тяхното благосъстояние. Те са студени и безразлични към нуждите на другите.

Когато влизаме в една връзка, със сигурност не искаме да попадаме на човек от втория тип.

Въпреки че не е нужно много време, за да се прецени личността на някого, може да използваме мъдростта на древното изкуство на астрологията, за да преценим с кого си имаме работа.

Ето списък на 6-те зодиакални знака, които са склонни да бъдат студенокръвни във връзките.

1. Стрелец

Хората от тази зодия са много амбициозни и си мислят, че са голяма работа. Единственият недостатък е, че може да станат твърде егоцентрични заради стремежите си. Те са твърде заети със своите планове, цели и успехи. Дори когато комуникират с вас, Стрелците обичат да говорят за себе си и какво се случва в живота им, вместо да бъдат развълнувани от вашите случки.

Със сигурност е рядко събитие, когато Стрелецът ще ви зададе въпрос за вас, а дори да го направи, това обикновено е начин за получаване на информация.

2. Рак

Раците са известни с тяхната чувствителност, прекомерна емоционалност и имат крайни промени в настроението. Трудно е да се повярва, че най-емоционалният знак в зодиака ще намери място в списъка на студенокръвните.

Но заради тяхната крайно чувствителна природа, те често се събуждат с разбити сърца. Това ги кара да втвърдяват сърцето си, дори и само за самосъхранение.

Но невинаги студеното сърце и отдръпването на чувствата са правилният начин да се справят с промените в настроението и чувствителността си. Това, от което се нуждаят, е баланс между твърде емоционално или твърде студено сърце.

3. Водолей

Представителите на тази зодия са много неконвенционални, бунтуващи се, диви и логични. Те се стремят към интелектуални идеи и създаването на нови неща. Техен гигантски недостатък е, че не се чувстват много комфортно с емоциите.

Не че не са чувствителни или не изпитват чувства, но се придържат по-скоро към логиката и интелекта. Водолеите ще се чувстват много неудобно, ако някой им сподели житейските си несгоди. Те не искат да слушат за всички болезнени неща, които се случват в живота на някого. Гордеят се с интелекта и с логиката и няма да споделят собствените си емоционални уязвимости с другите. Водолеите предпочитат да се отдръпнат и да решат собствените си проблеми, вместо да се възползват от възможността да споделят слабостта си пред някой друг.

4. Скорпион

Скорпионите са известни със своята страст и интензивност. Недостатъкът е, че това може да ги превърне в враждебни. Когато хората от тази зодия се чувстват наранени, те ще станат изключително студени и ще търсят отмъщение на всяка цена. Ще се превърнат в манипулативни и дистанцирани типове и ще се опитат да открият всичките ви слабости и да ударят, когато най-малко го очаквате.

Скорпионите също са известни като изключително потайни. Те разчитат на чара си, за да скрият слабостите и тайните си.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X