Напишете дума/думи за търсене

Какво се променя при хората, които редовно гледат порно

Хората, които редовно гледат порнопродукции, са повече стимулирани към бисексуално поведение, в сравнение с останалите, установи проучване, проведено от сайта за възрастни Екс Хамстер, цитирано от в. "Ню Йорк пост" и БТА.

Били анализирани данните на 11 хиляди потребители на портала, които взели участие в анкета. В нея били включени въпроси за пола, възрастта, сексуалните предпочитания и любимите порножанрове. Оказало се, че над 22 процента от анкетираните се считали за бисексуални, а 67 процента се причислили твърдо към хетеросексуалната общност. Процентът на гейовете се оказал 4 на сто. Специалистите от сайта констатирали връзката между честотата на гледане на порно и бисексуалните предпочитания.

Тринадесет процента от хората, които гледат филми за възрастни поне веднъж седмично, се оказали с бисексуална ориентация. При по-чести гледания през седмицата процентът на бисексуалните скачал на 19 на сто. При тези, ползващи порнофилми всеки ден, числото ставало 23 на сто, а по няколко пъти на ден - 27 на сто.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X