Напишете дума/думи за търсене

Стара душа ли сме според зодията?

Срещали ли сте хора, които са много мъдри за възрастта си, от които струи деликатна топлина, смиреност и любов към живота?

Хора, които преминават през житейските възходи и падения със спокойно поведение и се опитват да видят общата картина във всичко, което съдбата изпречва на пътя им?

Хора, чиито очи блестят и чиято вибрация е пълна с любов и светлина?

Това са старите души, които ходят сред нас.

Те са тези, които изглежда са били на тази планета безброй пъти и са тук, за да споделят своите знания и уроци с останалия свят.

Датите, на които сме родени, не са съвпадение.

Не е случайно, че има 12 знака в зодиака. Всеки от дванадесетте знака представлява етап от цикъла на слънчевата енергия, тъй като е въплътен в живота на човечеството.

Нашият зодиакален знак влияе върху мотивите и целите, които ръководят действията ни и обясняват начина, по който правим определени неща. Всяка от зодиите попада под четири елемента: огън, земя, въздух и вода.

огнени знаци: Овен, Лъв, Стрелец

земни знаци: Телец, Дева, Козирог

въздушни знаци: Близнаци, Везни, Водолей

водни знаци: Рак, Скорпион, Риби

Не всеки представител обаче на една и съща зодия може да се окичи с прозвището „стара душа“. Независимо дали сме родени на една и съща дата с някой от нашето обкръжение, това не означава, че сме на едно и също астрално ниво. Как да разпознаете старите души сред зодиите?

Овен

Докато на Овена обикновено се гледа като на дечкото в зодиака по отношение на астралната възраст, той понякога доста изненадва със своите дълбоки и проникновени прозрения за смисъла на живота. Ако искате да знаете дали Овенът в живота ви е стар дух, потърсете черти като емпатия, алтруизъм и безсмъртна страст за приключения.

Телец

Зрелите Телци са се научили да владеят гнева си и състезателния характер. Те са страхотни възпитатели и от стават фантастични родители. Винаги обръщат голямо внимание на битките на своите спътници и ще направят всичко възможно, за да им помогнат в израстването им като индивиди.

Близнаци

Старите души от тази зодия са пакет от радостна енергия, страст за живот и дарители на любов. Те подкрепят хората около тях и ги насочват с много съвети. Притежават големи интуитивни сили и балансиран подход към битието, пречупвайки го през призмата на любовта.

Рак

Представителите на тази зодия правят от живота си произведение на изкуството. Раците с течение на годините се превръщат в изумителна пеперуда заради астралната си възраст и престават да се преструват, че са нещо, което не са. Когато достигнат високо ниво на самосъзнание, те стават силни, чувствителни и забележителни творци на красотата, независимо от областта на тяхното професионално и личностно поприще.

Лъв

Той е крал. Лъвът е природна сила, завладяваща нови територии, без да ги надробява на дребни части. Хората от този знак са виновни за изумителните промени в обществото и управляват собствения си свят с кураж, осанка и внимание. Когато душата им узрее, те стават величествени, силно духовни същества.

Дева

Когато Девата стане стара душа, тя ще даде най-доброто, което има, ще се издигне до пълния си потенциал и ще търси завършеност в целия си жизнен цикъл. Успява да преодолее всички предизвикателства с благодат.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X