Напишете дума/думи за търсене

Безценни трикове, които ще ви превърнат в експерт по подреждане на багаж

В Европа хората харчат около 280 милиона евро годишно за такси за свръхбагаж, таксуван от авиокомпаниите. Най-интересното е, че повечето от пасажерите не използват около 1/3 от нещата, които вземат със себе си.

Вече не е достатъчно само да пътуваш, а да го правиш умно.

„Мила“ споделя с вас ефективни начини, които ще ви направят майстори в подреждането на багажа.

Може да използвате шишенца от хапчета за транспортиране на клечки за уши. Същото важи и за превозването на малки бижута. Те ще ви помогнат и на плажа, ако решите да не влизате с пръстени и верижки във водата.

Тениските, блузите и пуловерите се мачкат по-малко, ако са навити на руло.

Друг начин да се сведе до минимум намачканото облекло по време на пътуване, е да се опакова всеки артикул в хартия или да се сложат хартиени слоеве между всяка дреха.

Пакетирайте дрехите в сгъваеми текстилни рафтове, които в основната си роля висят в гардероба. Те са лесни за опаковане.

Използвайте торби за пране за транспортиране на дрехи. Навийте ги на рула, за да спестите място, а в края на пътуването в тях приберете мръсните одежди.

Не пренебрегвайте пространството в обувките. То може да се използва за транспортиране на чорапи, гривни, зарядно, колани и бутилки.

Ако пътувате само за няколко дни, не е необходимо да вземате цялата туба паста за зъби. Може да сложите достатъчно количество от нея в малък контейнер.

Винаги използвайте тиксо, с което да предотвратите изтичането на течности от шишетата. Ако имате и такива от стъкло, най-добре ги опаковайте в чорапи. Това ще ги предпази от счупване.

Най-добрият начин за транспортиране на преса за коса е топлоизолираща ръкавица.

Хем така няма да повредите уреда, хем няма да има нужда да го чакате да се охлади, преди да напуснете хотелската стая.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X