Напишете дума/думи за търсене

Как да се пазим от лоши очи

За Катя Костадинова гледането на кафе е съдба. Баба й по майчина линия познавала много, като погледнела горчивата напитка, другата й баба по бащина линия гледала на боб, майка й – пак на кафе. Но освен ясновидка Катя е и добър психолог. Стига й да знае малко за човека, за да може да опише профила му или да предвиди ситуация.

Катя, кога започнахте да гледате на кафе?

На 14-15 г. започнах да гледам на кафе на мои приятели, на роднини, на познати на майка ми. Един от първите ми случаи беше на хора, които искаха да разберат кой е обрал къщата им. Дадох насоки на потърпевшите как изглеждат крадците и те се досетиха кои са.

Какви хора идват при вас?

Много голяма част от проблемите, с които идват хората, са любовни. Например връзката им е приключила и питат дали ще се възобнови и как може да им се помогне. Има и такива, които идват редовно за консултации. Мога да дам препоръка за поведение, да направя характеристика за съвместимост между партньорите. Има кармични партньори, на които им е писано да се срещнат, но връзката им се изчерпва и понякога единият не иска да освободи другия. Ако го преследва и му изпраща непрекъснато мисловна енергия, тя може да натовари полето му и без да иска, да му създаде блокаж, както и на себе си. Понякога тези хора имат нужда от среща с психолог, защото са развили зависимост към партньора си, подобна на тютюнопушенето.

Как да си създадем защита от нервни и неприятни хора?

Хората, които са свадливи, които създават негативна емоция, в 90% от случаите обичат да черпят от енергията на човека срещу себе си. Когато видят, че другият е максимално раздразнен, те се успокояват. Някои го правят умишлено, други несъзнателно. Ако имаме невротични приятели, по-добре е да ограничим контакта с тях. Полускъпоценните камъни, съответстващи на зодията и поставени на бюрото или в чантата, зареждат с енергия и пазят от лоши очи. Най-лесно се чистят, като се пуснат под течаща вода и след това се оставят на слънце.

Как да се зареждаме за здраве, за повече енергия и успехи?

Ако даваме любов и помагаме, доброто ще ни се върне във вид на някакъв успех. Ако сме лицемерни, енергийното ни поле ще се раздели на две и ще сме по-слаби. За да имаме силна енергия, трябва да сме положителни. Повечето болести идват от емоциите ни.

Катя Костадинова
Катя Костадинова
Как ни се отразява престоят във Фейсбук?

От публикувани снимки на нова къща, дете, любящ съпруг може да се събере злоба и завист. Затова е добре приятелите във Фейсбук да са сведени до минимум.

Как да намерим нова любов?

Ако ви е писано да създадете семейство, това ще стане. Въпросът е кога. Често след дълга или изпепеляваща връзка над 3 години човек остава сам за голям период. Това може да е свързано с блокаж или с жизнения цикъл, в който той се намира. Днес сме свързани с телефона, телевизора, таблета, Фейсбук, вайбъра. Енергията ни се разпределя по много канали и не ни остава време да останем сами, да се почувстваме самотни и да потърсим партньор. Не бива да мислим и да отправяме енергия към предишен любим, за да не сме свързани с него и лесно да намерим нов. А когато искаме истински да си починем, добре е да отидем в чужбина между 3 и 7 дни. Сменяйки енергийното поле, ще се върнем с положителната енергия на посетената страна и ще започнем да привличаме приятни хора и събития.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X