Напишете дума/думи за търсене

Какви поличби носят животните, които ни пресичат пътя

Заек

Тези пухкави игриви създания символизират самата пролет, тъй като се появяват след зимата в голям брой. Зайците се възпроизвеждат лесно и бързо и това е причината гледането на заек да се счита за знак за плодовитост и изобилие.

За тях се смята, че са феи или добри вещици. Когато заек пресече пътя ви, идва промяна на късмета (най-вече за доброто) и посланието е, че трябва да се доверите на Небесата.

Гущер

Дискретни, но силни, тихи, но свирепи, гущерите символизират Страната на приказките. Ако гущер се случи да привлече вниманието ви, е знак, че трябва да обърнете повече внимание на сънищата си, тъй като могат да разкрият нещо наистина страхотно за вас. На път сте да разкриете голяма истина.

Алхимиците вярвали, че гущерите са изключително щастливи същества и ако се натъкнете на тях, означава, че сте на прав път. С две думи, ако гущерите пресекат пътя ви, вероятно вашата работа е благословена от божествените сили.

Змия

Змиите също имат много лоша репутация, тъй като са били свързани с Дявола и неговите слуги. Змиите символизират магията на Земята и природата.

Пресичането на пътя ви от змия е напомняне, че хората крием много мощни сили вътре в нас. Трябва обаче да овладеем страстите си и да насочим цялата тази инстинктивна енергия към нещо наистина креативно. Змиите са символи на голяма мъдрост и сила.

Водно конче

Водните кончета са пряко свързани с феите. Обикновено те напомнят, че духовете на природата наблюдават нашата работа и те постоянно се опитват да бъдат част от нея. Тези насекоми могат да бъдат и духове на нашите предци, които са тук, за да ни помогнат, като ни дават сили и мъдрост, от които се нуждаем, за да продължим живота си. Те са поличби за благословията на природата и напомняне, че животът не свършва на Земята.

Калинка

Това прекрасно създание е синоним за късмет. Калинката символизира победата на живота над смъртта. Късметът ще победи злата магия и доброто ще победи. Когато се появи това насекомо, това е знак, че трябва да променим начина си на живот.

Калинката е пратеник на радостта. Наблюдавайте как реагират децата, когато видят калинка. Веднага се развеселят. Да, това не е съвпадение. Калинките са духовните сили на добрите новини и късмета. Горе главата! Доброто побеждава.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X